Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Wilfa kosteudenpoistaja DES-09

Wilfa kosteudenpoistaja DES-09

Tilapäisesti loppu
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Sopiva sisäilman suhteellinen kosteustaso on lämmityskaudella 35-45% ja kesällä 45-50%. Kesäisin kosteutta voi olla todella paljon, mutta liiallista kosteutta esiintyy myös talvella esim. kylpyhuoneissa ja kellareissa. Liiallinen kosteus ei ole hyväksi sillä se saattaa johtaa homevaurioihin.

Wilfan kosteudenpoistajalla keräät pois ylimääräisen kosteuden. Nopeuttaa mm. pyykin kuivumista. DES-09 on linjakas malli asuintiloihin sekä alhaisiin lämpötiloihin. Siirrettävä ja pienikokoinen. Ilman kompressoria toimiva Dessicant-malli (Silica Gel). Todella hiljainen. Kapasiteetti 9 litraa/vrk. Toimintalämpötila 0-35 °C. Kosteustaso valittavissa. 2 tuuletin nopeutta. Tilasuositus max 80 m2.

Ominaisuudet

EAN 7044876012067
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Tuoteperhe Wilfa
Huonekoko (m²) 80
Mukana tulevien suodattimien lkm 1
Sertifikaatit, yhteistyöt, liitot ja hyväksytys NEMKO-hyväksyntä (EU-hyväksynnän lisäksi)
Mallisto Wilfa
Malli DES-09
Puhallusnopeuksien lkm 2
Käyntiääni dB(A) re 1 pW 45
Vesisäiliön koko (l) 3.5
Ilmamäärä (m³/h) 200
Poistoputken pituus (m) 3
Kuivausteho (l/h) 0.38
Kaukosäädin Ei
Pyörät Ei
Hydrometri Kyllä
Huonetermostaatti Ei
Ajastin Ei
Automaattinen virrankatkaisu Kyllä

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

  • Huomioithan, että mahdollisten lisäpalveluiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksua. Toimitusmaksu lisätään tuotteille vasta ostoskorissa.
  • Suurten kodinkoneiden toimitusmaksu alk. 45€
  • Maksuvaihtoehtona on tarjolla myös osamaksu ja lasku.

Sivun alkuun