Weber Original E-320 - GBS

Image for Weber Original E-320 - GBS from Kodin Terra
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
Hintaa ei saatavilla
Saatavuus:

Tilapäisesti loppu

Toimitustavat:
Tekeekö mielesi helppokäyttöistä, mutta monipuolista kaasugrilliä, jossa voi käyttää esimerkiksi Gourmet BBQ System -järjestelmän valurauta-astioita?

Weberin kaasugrilli Spirit® Original E-320™ - GBS on tällöin täydellinen valinta! Sen sytyttämistä ei tarvitse ajoittaa etukäteen, vaan pääset nopeasti käyntiin nappia painamalla ja voit ohjata lämpöä tarpeen mukaan. Grillin kolme poltinta antavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia grillausmenetelmiä, ja vihannekset ja kastikkeet valmistuvat kätevällä sivupolttimella lihan kanssa yhtä aikaa.

Spirit® Original E-320™ - GBS on vankkatekoinen, hitusen "ylellinen" ja kohtuuhintainen grilli. Grillauspintojen materiaali: posliiniemaloitu valurauta. Grillausritilän mitat: 62 cm x 45 cm. Lämmönjakojärjestelmä: portaaton lämmönsäätö. Rasvankeräysjärjestelmä: tiputusastia. Grillin sivutasojen materiaali: teräs. Grillin mitat kasattuna: L 132 x K 116 x S 66 cm.

Oheistuotteina grilliin on ostettavissa erikseen: Weber Premium Suojapeite - Spirit 220/300 Sarja. Weber Original Varras - Spirit, 2007 -. Weber Original Valurautainen Parila - Spirit 300 Sarja.
  1. 1 Tilaa tuotteet myymälään keräiltäväksi.
  2. 2 Nouto myymälästä 0 €.
  3. 3 Saat kuittauksen kun tuotteet on noudettavissa myymälästä. Norm. 1-3 arkipäivää
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.