Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Waterking Allaspumppu Waterking 750 l/h

Waterking Allaspumppu Waterking 750 l/h

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Allaspumppu on puutarhan sydän. Vain liikkuva vesi pysyy kunnossa, siksi pumppu on ensiarvoisen tärkeä. HLP750-00 pumppu sopii mainiosti pieniin altaisiin (altaan halkaisija min noin 80 cm). Pumpussa säädin, jolla voi säätää suihkun korkeutta. Lisäksi pakkauksessa mukana suihku- ja kuplasuutin.

Ominaisuudet

EAN 4006873310051
Materiaali Muovia
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Tyyppi Allaspumppu
Käyttökohde Veden liikuttamiseen ja suihkuttamiseen
Muut ominaisuudet Tuotto 750 l/h, teho 8 W, nostokorkeus 1,2 m, suihkukorkeus 40 cm (suihkusuuttimella)
Teho (kW) 0,008
Pakkaus sisältää Pumppu,nousuputki, kuplasuutin, suihkusuutin, säädin virtaukselle, jakaja suihkulle ja letkulle (patsaalle tai puroon)
Oheistuotteet Valmisallas, allaskumi, allasmuovi, patsas
Alias-nimi Pumppu, allaspumppu, puutarhapumppu, vesipumppu
Toimittajan tuotenumero HLP750-00
Asennustapa Altaan pohjalle, jalustan päälle.
Paino (kg) 1.3
Pakkauskoko Kpl/pkt
Leveys (mm) 145
Syvyys (mm) 130
Pituus (mm) 230
Väri Musta
Muut ominaisuudet Tuotto 750 l/h, teho 8 W, nostokorkeus 1,2 m, suihkukorkeus 40 cm (suihkusuuttimella)

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun