Tietoa verkkopalvelusta

Rekisteriseloste, Eläinmaailman uutiset

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä
SOK Rautakauppa
Fleminginkatu 34, PL 1
00088 S-RYHMÄ

Rekisterin nimi
Kodin Terran Eläinmaailman uutiskirjeen tilanneet

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Lomakkeella ilmoittamasi tiedot talletetaan SOK Rautakaupan markkinoinnin ylläpitämään markkinointirekisteriin. Markkinointirekisteriä käytetään Kodin Terran Eläinmaailman markkinointiin. Emme säilytä rekisterissämme vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja. Lomakkeella antamiasi tietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

Rekisterin sisältämät tiedot
Markkinointirekisteriin talletetaan ainoastaan lomakkeella ilmoittamasi tiedot. Tyypillisesti lomake sisältää seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, ikä, sähköpostiosoite, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään ainoastaan lomakkeen kautta eikä rekisterin tietoja päivitetä muista tietolähteistä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Lomakkeella antamiasi henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi tietyt, ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

SOK Rautakauppa, markkinointi
Fleminginkatu 34, PL 1
00088 S-RYHMÄ

Sivun alkuun