Tietoa verkkopalvelusta

Lasku- ja tililuottokauppa

Lasku ja tililuotto

Saat laskun sähköpostitse

Uuden tilauksen lasku lähetetään sinulle sähköpostitse heti tilauksen teon jälkeen. Sähköpostilasku sisältää vain juuri tehdyn tilauksen summan ja eräpäivän. Mahdollisten edeltävien tilausten osamaksut ja maksumuistutukset toimitetaan kirjeenä tai OmaPostissa jokaisen kuukauden 15. päivän jälkeen. Jos haluat maksaa uuden tilauksesi osissa, jäljelle jäävä arvo yhdistetään kirjeenä toimitettavalle koontilaskulle.

Asiakasomistajana voit käyttää maksutapana laskua/tililuottoa, saat jopa 60 päivää maksuaikaa!

Tarjoamme yhteistyössä Walley-tavaramerkin rekisteröidyn haltijan Collector Bank AB:n kanssa mahdollisuuden maksaa tilauksen laskulla tai tililuotolla, kun olet kirjautuneena ja tunnistautuneena asiakasomistajaksi verkkokauppaan. Lasku tai osamaksu on mahdollinen enimmillään 5000 € ostoissa. Voit maksaa laskun koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin.

Walley laskua/tililuottoa varten sinun tulee tunnistautua asiakasomistajaksi ja allekirjoittaa luottosopimus Walley-tavaramerkin rekisteröidyn haltijan Collector Bank AB:n kanssa. Luotonmyöntäjä tekee luottotietojen tarkistuksen tilauksen teon yhteydessä ennen kuin oikeus maksaa laskulla tai tililuotolla myönnetään. Laskulla maksavan asiakkaan tulee olla  18 vuotta täyttänyt ja vakituisesti Suomessa asuva.

Laskun voi maksaa joko kertasuorituksena tai Walleyn kanssa voi sopia tililuottoa koskevan sopimuksen. Tililuotto edellyttää laskussa ilmoitetun vähimmäissumman maksamista ja allekirjoitetun tililuottosopimuksen lähettämistä  Walleylle. Lomake ja luottosopimuksen ehdot löytyvät Walleyn palvelusta https://my.walley.fi/.

Laskua maksettaessa voi valita 24 kuukauden osamaksun. Korko on 1 % kuukaudessa, mikä vastaa 12 % nimellistä vuosikorkoa. Yli 60 päivän maksuaikakampanjoissa lasku tulee jokaisesta ostosta erikseen. Kaikille laskuille lisätään laskutuslisä 2,95 €. Laskut erääntyvät aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Huom! Tililuotolla maksettaessa veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa. (Tilinhoitomaksu saattaa muuttua kampanjoittain.) Yli 60 päivän maksuaikakampanjoiden aikaan tehtyjen ostosten osamaksut yhdistyvä omalle tilille, josta veloitetaan erillinen 2,95 € kuukausittainen tilinhoitomaksu. Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 € muistutusmaksu sekä 1 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Mikäli laskulla maksaminen ei onnistu, saat apua  Walleyn asiakaspalvelusta:
sähköpostitse: hello@walley.fi

puhelimitse: 09 3158 9947

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot löydät täältä

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä