Image for V33 kellari- ja autotallimaali 2,5l betoninharmaa from Kodin Terra
+ / - Hover over image to Zoom

V33 kellari- ja autotallimaali 2,5l betoninharmaa

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 131ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Hintaa ei saatavilla
Tuotetta ei tässä myymälässä. Tilaa valitsemalla alta toinen myymälä.
Sijainti myymälässä
Toimitustavat:
Peittävä, telattava maali joka kestää kulutusta, iskuja, kolhuja, likaa ja öljyä erinomaisesti, tuotteessa on 10 vuoden tehdastakuu. Voidaan käyttää seuraavilla pinnoilla: sementti, betoni, tiili, metalli ja puu jne. Sisäkäytössä autotallit, kellarit, varastot, kodinhoitohuoneet, rappukäytävät, verstastilat jne. Ulkokäytössä katetut autokatokset, huvimajat, varastotilat jne. Tuote kestää kosteissa ja viileissä tiloissa sekä lattioissa jossa lika on läsnä. Ei sovellu suojaamattomille alueille. Tutustu käyttöohjeisiin ja takuuehtoihin tuotteen pakkauksessa.


Valmistaja: V33

EAN 3153895043243
Materiaali V33 Kellari- ja autotallimaali on liuotinpohjainen maali. Tarkemmat raaka-ainekoostumukset löytyvät tuotteet pakkauksesta ja käyttöturvatiedotteesta.
Takuu 10
Käyttökohde Soveltuu pinnoille kuten sementti, betoni, tiili, metalli ja puu jne. Sisäkäytössä autotallit, kellarit, varastot, kodinhoitohuoneet, rappukäytävät, verstastilat jne. Ulkokäytössä katetut autokatokset, huvimajat, varastotilat jne.
Riittoisuus 14m2/L
Tuotteen tyyppi/luokitus Satiini
Tuotehyväksynnät 10 vuoden takuu
Alias-nimi Autotalli / Kellari / Lattiamaali / Betonimaali / Kellarimaali / Maali, v33
Toimittajan tuotenumero 5043243
Pakkauskoko 2,5 l
Väri harmaa
Muut ominaisuudet Ihanteelliset käyttöolosuhteet: 12 ja 25 °C välillä. 2 käsittelykertaa, erittäin huokoisille tai kuormitukselle alttiina oleville pinnoille kolmas kerros voi olla tarpeen. Kuivumisaika kerrosten välillä 6h, täysin kuiva 24h. Varastointi huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna. Liuotinohenteinen, työvälineet pestään lakkabensiinillä.

Käyttöturvallisuus

(H412) Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. (EUH066) Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. (H226) Syttyvä neste ja höyry. (EUH208) Sisältää <herkistävän aineen nimi>. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
(P101) Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. (P102) Säilytä lasten ulottumattomissa. (P210) Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. - Tupakointi kielletty. (P271) Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. (P501) Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten/alueellisten/kansallisten/kansainvälisten määräysten mukaisesti (täsmennettävä).
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Voit kysyä tai antaa palautetta sähköisesti
Palautelomake ›

Kodin Terra myymälät yhteystiedot ›
Verkkokaupan asiakaspalvelu ›

Ohjeet

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:
Lue vastauksia ›

Voit myös etsiä vastauksia kysymyksiisi asiakaspalvelusivuillamme.
Siirry asiakaspalvelusivulle ›