Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Tarkett vinyylilankku Starfloor Click 50 -Cerused Oak Beige 35997011

Tarkett vinyylilankku Starfloor Click 50 -Cerused Oak Beige 35997011

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
pkt

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Erittäin hyvin kulutusta kestävä lukkopontillinen vinyylilankkulattia, joka tuntuu mukavalta jalan alla ja on helppo puhdistaa. Materiaali on muovia, kestää ilmankosteuden ja -lämpötilan vaihtelut, sopii myös mökille. Vahvan pintakäsittelyn ansiosta lattia kestää naarmuja ja iskuja, kulutuksenkestotakuu kotikäytössä 20v. Lattia on helppo asentaa lukkopontin ansiosta, liimaa tai erikoistyökaluja ei tarvita. Asennetaan uivaksi eli lattiaa ei liimata alustaan. Lattian voi useimmissa tapauksissa laittaa vanhan lattian päälle, kunhan se on tasainen. Ei sisällä ftalaatteja ja on 100 % kierrätyskelpoinen. Alhaiset VOC-päästöt edistävät hyvää sisäilmaa. Soveltuu käytettäväksi lattialämmityksen kanssa (max. +27⁰C). Käyttöluokka 23/32, kokonaispaksuus 5mm ja kulutuskerros 0,50mm. Viistetyt reunat. Lankun leveys 20cm ja pituus 122cm. Paketissa 7 lankkua.

Ominaisuudet

EAN 5450158519193
Materiaali PVC
Takuu TAKUU 20 VUOTTA/GARANTI 20 ÅR
Käyttökohde Kodin tilojen kovaan käyttöön, esim. eteiseen ja keittiöön. Julkisten tilojen normaaliin käyttöön, esim. pieniin toimistoihin ja pieniin myymälöihin. Sopii myös kesämökille.
Muut ominaisuudet Paloluokka BflS1. Paino 9,2 kg/m².
Alias-nimi Vinyylilattia
Väri Harmaa
Muut ominaisuudet Paloluokka BflS1. Paino 9,2 kg/m².

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun