Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Soledo liukkaudenpoisto 500 ml

Soledo liukkaudenpoisto 500 ml

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
pll

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Ei enää liukastelua kylpytiloissa, joissa lasten ja vanhustenkin liukastumisriski kasvaa. Liukkauden poistokäsittelyllä saadaan märkä- ja jopa saippuainen lattian pinta turvallisemmaksi liikkua. Käsittely suojaa liukastumisilta, muodostamalla näkymättömän, pitävän pinnan, jonka teho perustuu kemialliseen reaktioon. Soveltuu mm. kodin, kylpylöiden, hotellien sekä päivä- ja vanhainkotien lattiapintojen käsittelyyn. Käytetään kaakeli-, klinkkeri- ja muille keraamisille tai kiviainespohjaisille laatoille sekä epoksilattioille ja teräsemalipinnoille. Ei sovellu mm. vinyyli-, lasikuitu-, muovi- tai puupinnoille. Huom. himmentää kiiltäviä laatta- ja epoksipintoja, saattaa muuttaa mustan laatan värin syvyyttä. Testaa aineen soveltuvuus pienelle alueelle. Tee käsittely puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Kaada ainetta, harjaa märkää aluetta 8–10 min. tai levitä aine tasaisesti painekannusta ja anna vaikuttaa 15 min. Pidä alue märkänä käsittelyn ajan; lisää ainetta tarvittaessa. Vältä aineen joutumista muille pinnoille. Lopuksi huuhdo aine pois runsaalla vedellä, pinta on käyttövalmis. Uusintatarve on 2–3 vuoden kuluttua. Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön.

Ominaisuudet

EAN 6430024510027
Käyttökohde Ratkaisu pesutilojen liukkauteen.
Riittoisuus 0,5 l/5-8 m2
Muut ominaisuudet Käsiteltävää aluetta pidetään märkänä 8-10 min. Huuhtomisen jälkeen pinta on heti käyttövalmis. Käsittelylämpötila min. +1 °C
Pakkauskoko 500 ml
Muut ominaisuudet Käsiteltävää aluetta pidetään märkänä 8-10 min. Huuhtomisen jälkeen pinta on heti käyttövalmis. Käsittelylämpötila min. +1 °C

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun