Image for Soledo kivisuojasuihke aerosoli 400 ml from Kodin Terra
+ / - Hover over image to Zoom

Soledo kivisuojasuihke aerosoli 400 ml

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 127ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Hintaa ei saatavilla
Tuotetta ei tässä myymälässä. Tilaa valitsemalla alta toinen myymälä.
Sijainti myymälässä
Toimitustavat:
Suojaa ja siisteyttä kotimaisella suoja-aineella. Suojaa uudet kivipinnat helposti puhdistettaviksi ennen kuin ne ehtivät likaantua käytössä. Monikäyttöinen, liuotinpohjainen suoja-aine kivipinnoille kuten graniitti, marmori, liuske- ja vuolukivi sekä sisustuskivet ja tiilipinnat, suojaa samalla sementtipohjaiset saumat. Suihkutat kätevästi lattia- ja seinäpinnat, verhoilukivet, tulisijat ja kivitasot. Voidaan käyttää myös kiviverhouksille saunassa kiukaan takana; vesi jää helmeilemään pintaan. Kylläste estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymisen. Helpottaa puhtaanapitoa ja lisää materiaalien käyttöikää. Sumuta ohut kerros puhtaalle ja kuivalle pinnalle n. 30–40 cm etäisyydeltä. Anna imeytyä, tasoita liinalla ja anna kuivua. Toista käsittely pinnan huokoisuudesta riippuen. Viimeistele karkealla liinalla, jonka jälkeen pinta on käyttövalmis. Varmista aineen soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan. Täysi suojateho 2 vrk:ssa. Sisä- ja ulkokäyttöön.


Valmistaja: Soledo

EAN
Käyttökohde Kyllästysaine estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymisen kiveen.
Riittoisuus 10-15 m2
Muut ominaisuudet Käyttövalmis kuivuttuaan. Täysi suojateho 2 vkr:ssa.
Tuotehyväksynnät M1
Pakkauskoko 400 ml
Muut ominaisuudet Käyttövalmis kuivuttuaan. Täysi suojateho 2 vkr:ssa.

Käyttöturvallisuus

(H411) Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. (EUH066) Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. (H304) Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. (H226) Syttyvä neste ja höyry.
(P102) Säilytä lasten ulottumattomissa. (P210) Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. - Tupakointi kielletty. (P273) Vältettävä päästämistä ympäristöön. (P280) Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. (P301+P310) JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. (P331) EI saa oksennuttaa. (P403+P235) Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä viileässä. (P501) Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten/alueellisten/kansallisten/kansainvälisten määräysten mukaisesti (täsmennettävä).
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Voit kysyä tai antaa palautetta sähköisesti
Palautelomake ›

Kodin Terra myymälät yhteystiedot ›
Verkkokaupan asiakaspalvelu ›

Ohjeet

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:
Lue vastauksia ›

Voit myös etsiä vastauksia kysymyksiisi asiakaspalvelusivuillamme.
Siirry asiakaspalvelusivulle ›