Huoltokatko
Oma myymälä

Ostaminen on tilapäisesti pois käytöstä huoltotöiden vuoksi.

Myymälöiden saatavuus ja palvelutiedot ovat käytössäsi päivityksen aikana.

Soledo Hard Betonikylläste C2 5 l

Soledo Hard Betonikylläste C2 5 l

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
pll

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Pölynsidontaa ja kestävyyttä betonipinnoille. Käyttökohteena mm. autotallit, hallit, varastot, maatalousrakennukset, lastauslaiturit, sokkelit myös seinä- ja kattopinnat. Tiivistää ja kovettaa betonia jopa 30 % tehden pölyämättömän ja kemikaaleja paremmin kestävän pinnan, käsittely estää maantiesuolojen rapauttavaa vaikutusta. Ei muuta betonin ulkonäköä, ei jätä kuluvaa kalvoa betonin pintaan, imeytyy n. 6 mm syvyyteen. Aine on käyttövalmis, vesipohjainen ja ympäristöystävällinen litiumsilikaatti. Käsittelyaine voidaan levittää uudelle betonilattialle heti hiertojen jälkeen. Paras lopputulos saavutetaan kuitenkin, kun uuden betonilattian annetaan kovettua vähintään 2-4 viikkoa. Vanhat betonilattiat kunnostetaan ja puhdistetaan huolellisesti ennen käsittelyä. Aine sumutetaan matalapainekannulla puhtaalle pinnalle kertakäsittelynä. Betonipintaa pidetään käsittelyaineella märkänä 15-20 min. Huokoisiin kohtiin ainetta lisätään, kaatojen kohdalla pinta pidetään märkänä harjaamalla. Lopuksi ylimääräinen imeytymätön aine poistetaan lastalla tai vesi-imurilla. Pinta on päällemaalattavissa.

Ominaisuudet

EAN 6430024510157
Käyttökohde Tekee betonipinnan pölyttömäksi, lisää betonin kovuutta ja estää maantiesuolojen imeytymistä.
Riittoisuus 1 l/5-10 m2
Muut ominaisuudet Käsiteltävää aluetta pidetään märkänä 15-20 min. Käytövalmis heti kuivuttuaan. Täysisuojateho 14-21 vrk:ssa. Käsittelylämpötila vähintään +5°C. Suojattava jäätymiseltä.
Pakkauskoko 5 l
Muut ominaisuudet Käsiteltävää aluetta pidetään märkänä 15-20 min. Käytövalmis heti kuivuttuaan. Täysisuojateho 14-21 vrk:ssa. Käsittelylämpötila vähintään +5°C. Suojattava jäätymiseltä.

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun