Huoltokatko
Oma myymälä

Ostaminen on tilapäisesti pois käytöstä huoltotöiden vuoksi.

Myymälöiden saatavuus ja palvelutiedot ovat käytössäsi päivityksen aikana.

Rosenlew RMI508 lattialiesi

Rosenlew RMI508 lattialiesi

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Rosenlewin helppokäyttöinen keraaminen induktioliesi, jossa on mm. keittoalueen Power Booster-toiminto. Lisäksi tässä Rosenlewin monitoimiuunissa on kiertoilmatoiminto rengasvastuksella. Se tarjoaa sopivan uunitoiminnon kaikkiin resepteihin. Lämpö jakautuu tasaisesti uuniin pitäen paistolämpötilan vakaana, jolloin voit kypsentää ruokaa eri kannatintasoilla samanaikaisesti. Suuressa vetolaatikossa on helppo säilyttää keittiössä tarvittavia välineitä.Tämän uunin luukun lasipaneelit on helppo irrottaa, joten uunin ja luukun lasien puhdistaminen on entistä helpompaa.

Ominaisuudet

EAN 7332543452569
Malli RMI508
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Uunin tilavuus (l) 57
Mukana tulevat uunipellit (kpl) 3
Uunin luukun ulkolämpötila max 55
Muut toiminnot Haudutusuuni
Ylä-/alalämmön energiankulutus (kWh) 0.79
Kiertoilman energiankulutus (kWh) 0.84
Toimitusaika Toimitusaika 2 - 6 arkipäivää
Energialuokka A
Keittoalueiden määrä 4
Näyttö Ei
Tyyppi Induktioliedet
Kello Ei
Säädettävät jalat Kyllä
Sisäänpainettavat valintakytkimet Ei
Kiertoilmauuni Kyllä
Grilli Kyllä
Höyry Ei
Mikro Ei
Ylälämpö/alalämpö Kyllä
Turvaliesi Ei
Boost-toiminto (vain induktio) Kyllä
Irrotettava uunin luukku ja/tai lasit Kyllä
Keittotason ajastin Ei
Uunin ajastin Ei
Uunin valo Kyllä
Paistolämpömittari Ei
Keittotason ohjaus Kyllä
Korkeus (cm) 89.8
Leveys (cm) 50
Syvyys (cm) 60
Paino (kg) 49

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

  • Huomioithan, että mahdollisten lisäpalveluiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksua. Toimitusmaksu lisätään tuotteille vasta ostoskorissa.
  • Suurten kodinkoneiden toimitusmaksu alk. 45€
  • Maksuvaihtoehtona on tarjolla myös osamaksu ja lasku.

Sivun alkuun