REG-koti

 


REG-mallisto tarjoaa kattavan valikoiman huolella valittuja tuotteita, joista vaativinkin kodin kunnostaja löytää mieleisensä vaihtoehdot niin keittiöön kuin muihinkin kodin tiloihin. Tuotteet ovat laadukkaita, mutta järkevän hintaisia. Tyylillisesti haemme yksinkertaista, mutta selkeää, ajatonta yhdistettynä sisustuksen trendeihin. REG on sopivasti tavallinen laatua arvostava merkki. Voimme taata luotettavuuden ja laatua asiakasomistajille, ja haluamme myös innostaa tekemään. REGin kautta löydät estetiikkaa rautakaupasta.

REG-mallistoon kuuluvat keittiökalusteet, jätteiden lajittelujärjestelmät, säilytyskalusteet esim. eteiseen ja makuuhuoneeseen, liukuovet ja tilanjakajat, lattialaminaatit, sisäkattopaneelit, sisämaalit ja tapetit, takat ja tulisijat sekä kiukaat. Tämä mahdollistaa nopeat toimitukset: saat esimerkiksi Sinulle suunnitellun, yksilöllisen REG-keittiön kotiisi jopa alle kahdessa viikossa.

 

Suunnittele itse netissä oma liukuovikomero uuden suunnitteluohjelmamme avulla!

Nyt sinulla on mahdollisuus suunnitella mittatilausliukuovia helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmallamme. Valitse liukukomerosi mitat millin tarkkaan sekä liukuovien määrät. Valitse myös yksityiskohtaisesti ovimallit joko valmiista pohjista tai suunnittele liukuovesi itse. Viimeistele kokonaisuutesi mieleisilläsi profiilisävyillä, liukuovien hidastimilla, peitelevyillä ja pintamateriaaleilla.

Voit tallentaa suunnitelmasi palvelimella ja palata muokkaamaan sitä milloin vaan. Voit myös jakaa suunnitelmaasi ystävillesi Facebookin ja Twitterin välityksellä sekä suunnitelman tallentaessasi saat koodin sähköpostiisi, jotta svoit palata suunnitelmaasi uudelleen.

Kun otat komerokoodin mukaasi Kodin Terra myymälään saa suunnittelija avattua suunitelmasi omalla suunnitteluohjelmallaan ja voitte suunnitella mieleisesi säilytysjärjestelmän loppuun asti.

Suunnitteluohjelma on helppokäyttöinen ja opastaa sinua halutessasi suunnittelun kaikissa vaiheissa. Löydät suunnitteluohjeet ohjelman vasemmasta alareunasta kysymysmerkin alta.

Ota yhteyttä lähimpään liukuovien myyjäämme ja sovi aika. Kun otat komerokoodin mukaasi saa

 

suunnittelija avattua suunnitelmasi omalla ohjelmallaan ja voitte suunnitella ovien taakse mieleisenne säilytysjärjestelmän. Saat kirjallisen tarjouksen kuvien kera ja kauppa on helppo tehdä vaikka saman tien.

Lue Finndeco-esite tästä!

Valitse myymälä ja siirry suunnitteluohjelmaan:

Hämeenlinna

Jyväskylä

Kokkola

Kuopio

Lahti

Nokia

Pori

Rovaniemi

Tuusula

Salo

 

REG Keittiöesite

Kotimainen REG-keittiömallisto tarjoaa laajan valikoiman vetimiä, runkoja ja ovimalleja erilaisilla pintakäsittelyillä. Mallistosta löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tyyliin, niin pieniin kuin suuriin keittiöihin.

REG-keittiöiden maalattuihin MDF-oviin voi valita 20 kauniin perussävyn lisäksi Tikkurilan värikartan yli 4000 sävyä. Yksilöllinen sävyvalinta ei viivytä toimitusta. Ovien kiiltoasteeksi on neljä vaihtoehtoa, mattapinnasta täyskiiltävään. Lisäksi ovimallistoon kuuluu yksivärisiä ja kuviollisia MDF-ovia mm. puukuvioinnilla tai kalvopinnalla sekä matala- ja korkeapainelaminaattiovia. Runsaista väri- ja kuosivaihtoehdoista sekä erilaisista lasi- ja umpiovimalleista syntyy lukemattomia erilaisia yhdistelmiä. Työtasojen ja vedinten avulla viimeistelet kokonaisuuden, joka sopii parhaiten kotisi tunnelmaan – olipa se lämpimän maalaisromanttinen, tyylikkään minimalistinen tai jotain ihan muuta.

Lue REG:in keittiöesitettä

REG:in keittiö ja kodinhoitotuotteet

REG Ulkomaalit

REG-ulkomaalit ovat kokonaan vesiohenteinen tuoteperhe.

Talomaali 0,9 l, 2,7 l tai 9,0 l

Vesiohenteinen puolihimmeä akrylaattidispersiopohjainen ulkomaali puupinnoille.
Tuoteseloste » Datablad » Käyttöturvallisuustiedote REG-talomaali »

Peittosuoja Aqua 0,9 l, 2,7 l tai 9,0 l

Vesiohenteinen puolihimmeä akrylaatti/alkydipohjainen peittosuoja puupinnolle ulkokäyttöön.
Tuoteseloste » Datablad » Käyttöturvallisuustiedote REG-peittosuoja Aqua »

Kuullote Aqua 2,7 l tai 9,0 l

Vesiohenteinen, ei muodosta kalvoa. Ulkokäyttöön. Suojaa puupintaa kosteudelta, likaantumiselta ja sävytettynä auringon UV-säteilyltä.
Tuoteseloste » Datablad » Käyttöturvallisuustiedote REG-Kuullote Aqua »

Pohjuste Aqua 3,0 l tai 10,0 l

Vesiohenteinen pohjuste puupinnoille ulkokäytöön. Tunkeutuu syvälle puuhun ja antaa pinnalle suojan jatkomaalausta varten.
Tuoteseloste » Datablad » Käyttöturvallisuustiedote REG-pohjuste Aqua »

 

REG-tuotteita myyvät

Sivun alkuun