Palvelut

Rakentajapalvelu

 

Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut, oman kotisi rakentamiseen sekä pienempiin ja suurempiin remontteihin. Rakentajapalvelusta saat siis neuvot ja ohjeet sekä tarvitsemasi tuotekokonaisuudet helposti ja edullisesti, vaikka suoraan työmaallesi toimitettuna.
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24h kuluessa, tai tule suoraan keskustelemaan kanssamme!

Hometalon puolessa vuodessa asuinkuntoon remontoineet Iiris ja Jaakko Pirttiaho sanovat suoraan, että ilman Kodin Terran Rakentajapalvelun apua he eivät olisi kaaoksesta selvinneet.  Lue lisää >>

RAKENTAJATILI

Rakentajan arkea helpottamaan Kodin Terraan on mahdollista avata rakentajatili. Tämän kautta asiointi on helppoa ja voit tehdä tuotetilaukset vaikka sähköpostitse. Ostoistasi saat koontilaskun kahdesti kuukaudessa, jonka hoitaminen kotikoneelta helpottaa rakentajan arkea.

Esitäytä ja tulosta tilihakemuslomakkeesi tästä.
Esitäytä ja tulosta tilinkäytön valtakirja tästä.

Palauta täytetyt lomakkeet Kodin Terran neuvontaan.

TUOTEKERÄYSPALVELU

Rakentajatiliasiakkaana voit tilata tarvitsemasi tuotteet myös noutovalmiiksi. Tilaa tuotteet vuorokausi ennen noutoajankohtaa, niin tuotteesi on kerätty valmiiksi. Näin nouto on nopeaa ja sujuvaa. Tällä tavoin aikaa säästyy itse rakentamiseen!

OMA MYYJÄ SINUA VARTEN!

Voit ottaa yhteyttä omaan myyjääsi koko rakentamisen ajan. Tutun myyjän kanssa asiointi on helppoa. Tulemme mielellämme tutustumaan myös paikanpäälle työmaahasi!

OMISTAJAN EDUT

Omistajana saat Bonusta kaikista tekemistäsi ostoista! Kun kokonaisuus on suuri, kannattaa Bonushyöty ottaa ehdottomasti huomioon. Vai miltä kuulostaisi vaikka etelänmatka Bonusrahoilla, rakennusprojektin päätyttyä?

KULJETUSPALVELUT

Tilaamasi tuotteet kerätään ja toimitetaan haluamaasi osoitteeseen edulliseen hintaan. Raskaat tavarat on järkevä ottaa työmaalle kuljetettuina. Näin aikaa säästyy itse rakentamiseen! Kuljetuksen saat tilattua rakentajapalvelumyyjältäsi!

AMMATTILAISTEN VERKOSTO

Tarvitsetko muuraria? Mistä luotettava perustusten tekijä? Kuka tekisi tasoitetyöt? Meillä on verkosto ammattilaisia, joita voimme suositella!

OTA YHTEYTTÄ 

>> Voit jättää meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä 24h kuluessa!

 

Jouni Minkkinen 
Jouni Minkkinen
Rakentajapalvelu
0500 429 605
jouni.minkkinen@sok.fi

Tero Kallio 
Tero Kallio
Rakentajapalvelu
050 4757303
tero.kallio@sok.fi