Palvelut

Rakentajan palvelu Jyväskylä

Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut, oman kotisi rakentamiseen sekä pienempiin ja suurempiin remontteihin. Rakentajapalvelusta saat siis neuvot ja ohjeet sekä tarvitsemasi tuotekokonaisuudet helposti ja edullisesti, vaikka suoraan työmaallesi toimitettuna. Tule keskustelemaan kanssamme, niin laitetaan tuotehankinta-asiat kuntoon!

RAKENTAJATILI

Rakentajan arkea helpottamaan Kodin Terraan on mahdollista avata rakentajatili. Tämän kautta asiointi on helppoa ja voit tehdä tuotetilaukset vaikka sähköpostitse. Ostoistasi saat koontilaskun kahdesti kuukaudessa, jonka hoitaminen kotikoneelta helpottaa rakentajan arkea.

Esitäytä ja tulosta tilihakemuslomakkeesi tästä.
Esitäytä ja tulosta tilinkäytön valtakirja tästä.

Palauta täytetyt lomakkeet Kodin Terran neuvontaan.

TUOTEKERÄYSPALVELU

Rakentajatiliasiakkaana voit tilata tarvitsemasi tuotteet myös noutovalmiiksi. Tilaa tuotteet vuorokausi ennen noutoajankohtaa, niin tuotteesi on kerätty valmiiksi. Näin nouto on nopeaa ja sujuvaa. Tällä tavoin aikaa säästyy itse rakentamiseen!

OMA MYYJÄ SINUA VARTEN!

Voit ottaa yhteyttä omaan myyjääsi koko rakentamisen ajan. Tutun myyjän kanssa asiointi on helppoa. Tulemme mielellämme tutustumaan myös paikanpäälle työmaahasi!

OMISTAJAN EDUT

Omistajana saat Bonusta kaikista tekemistäsi ostoista! Kun kokonaisuus on suuri, kannattaa Bonushyöty ottaa ehdottomasti huomioon. Vai miltä kuulostaisi vaikka etelänmatka Bonusrahoilla, rakennusprojektin päätyttyä?

KULJETUSPALVELUT

Tilaamasi tuotteet kerätään ja toimitetaan haluamaasi osoitteeseen edulliseen hintaan. Raskaat tavarat on järkevä ottaa työmaalle kuljetettuina. Näin aikaa säästyy itse rakentamiseen! Kuljetuksen saat tilattua rakentajapalvelumyyjältäsi!

AMMATTILAISTEN VERKOSTO

Tarvitsetko muuraria? Mistä luotettava perustusten tekijä? Kuka tekisi tasoitetyöt? Meillä on verkosto ammattilaisia, joita voimme suositella!

OTA YHTEYTTÄ 

Tuomas Leppälä
Tuomas Leppälä
Rakentajapalvelu
0500 934 355 
tuomas.leppala@sok.fi 

VARAA AIKA RAKENTAJAPALVELUUN

Sivun alkuun