Osastot

Rauta

S-Raudasta saat edullisesti, helposti ja läheltä kaikki mitä tarvitset remontointiin ja rakentamiseen.
Monipuolisessa valikoimassamme on oikea tuote moneen tarpeeseen. Kodin toimivuus helpottaa arjen sujumista ja kunnossa oleva koti säilyttää arvonsa ja kuluttaa vähän energiaa. Myös hinta on kohdallaan: jokaisen kukkarolle löytyy sopiva vaihtoehto. Tuotevalikoima palvelee niin alan ammattilaista, kuin pienemmän remontin tekijää. Ammattilaiset myyjämme auttavat projektin suunnitellussa.

S-Rauta auttaa haaveessasi viihtyisästä ja oman näköisestä kodista. Meiltä löydät ratkaisut niin kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon kuin vapaa-ajan asuntoonkin. Neuvoillamme ja vinkeillämme saat jopa ne niin kutsutut ikuisuusprojektit vaivattomasti ja edullisesti päätökseen.

Valikoimamme vaihtelevat paikkakunnittain, isoimmista myymälöistämme löydät myös laatta-, lattiapäällyste-, valaisin- ja tapettivalikoimat. Kauttamme saat myös suunnittelu- ja asennuspalvelut; vaikka koko keittiön kodinkoneineen tai eteisen liukuovikaapistoineen. Autamme myös lastaamaan tuotteet helposti suoraan peräkärryyn tai autoon tai sovimme kanssasi kotiinkuljetuksesta.