Lattianpäällysteet

Lattiavaihtoehdot ja vinkit lähimmästä Kodin Terrasta

Laminaatti sopii erityisesti lapsi- ja lemmikkiperheille, sillä se on materiaalina kovempi kuin esimerkiksi parketti ja kestää hyvin hankausta. Se on hyvä valinta esim. lastenhuoneisiin ja keittiöihin ja sopii myös lattialämmityksen kanssa. Lukkopontin ansiosta nykylaminaatit ovat myös helposti itse asennettavissa.

Joustovinyyli eli muovimatto sopii yleensä paikkoihin, joissa lattia joutuu tavallista kovempaan rasitukseen. Se käy materiaaliksi erityisesti kuiviin tiloihin, kuten vaatehuoneisiin, keittiöihin ja makuuhuoneisiin. Muovimaton etu on myös helppo puhtaanapito. Kuoseja löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Korkki on ekologinen luonnonmateriaali, joka tuntuu mukavalta ja soveltuu erityisesti keittiöön, olohuoneeseen ja lastenhuoneisiin.

Parkettilattia sopii talouksille, joissa lattia ei joudu kovaan rasitukseen. Toisaalta, parketti on pitkäikäinen vaihtoehto sen hiottavuuden ansiosta. Puu on pehmeä luonnonmateriaali, joka näyttää hyvältä ja on ekologinen myös kierrätettävyytensä ansiosta.

Vinyylilattia on helppohoitoinen, kosteuden kestävä ja helppo asentaa ilman ammattilaista.

 

Selaa kategorioittain

Parkettilattiat

Laminaattilattiat

Vinyylilattiat

Korkkilattiat

Muovimatot

Kosteiden tilojen matot