Ideat ja ohjeet

Esitteet

REG Keittiöesite

REG on kotimainen keittiömallisto, josta voit rakentaa makusi mukaisen laatukeittiön juuri sopivaan hintaan. REG-keittiökalusteissa yhdistyy suomalainen laatutyö, kestävät mekanismit ja nopea toimitus. REG on myynnissä vain S-ryhmässä, joten asiakasomistajana saat myös REG-keittiöstäsi Bonusta!
Lue lisää REG keittiötuotteista tästä.

REG Kylpyhuonekaluste-esite

Kotimaisen REG-kylpyhuonekalustemalliston 11 kokonaisuudesta löydät niin graaiseen, klassiseen kuin romanttiseenkin sisustustyyliin sopivat vaihtoehdot. Allaskalusteita on saatavana kolmessa eri leveydessä; 600, 800 ja 1000 mm.
Lue lisää REG kylpyhuonekalusteista tästä.

REG Liukuovet, tilanjakajat ja säilytysjärjestelmät

REG rakentaa makusi mukaisen liukuoviryhmän, tilanjakoratkaisun tai kokonaisen säilytysjärjestelmän juuri sopivaan hintaan. Tuotteissa yhdistyvät suomalainen laatutyö, kestävät mekanismit ja nopea toimitus. REG on myynnissä vain S-ryhmässä, joten asiakasomistajana saat Bonusta myös säilytysjärjestelmistä.
Lue lisää REG säilytys- ja tilanjakamisratkaisuista tästä.

 

House Tulisijat

Lue lisää House tulisijoista tästä.S-ryhmän rautakaupan omat merkit

S-ryhmän omat merkit tarjoavat asiakkaalle aina hyvää vastinetta rahalle. Hyvän laadun lisäksi varmistamme, että tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja. Merkkien konseptit on luotu vastaamaan juuri meidän asiakkaidemme arjen tarpeita, ja kehitämme valikoimaan uusia tuotteita asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. S-ryhmän rautakaupan omat merkit ovat myynnissä yksinoikeudella Kodin Terroissa, S-Raudoissa ja isommissa Prismoissa. Ne tuottavat Bonusta asiakasomistajillemme myös kalustehankinnoista!
Lue lisää omista merkeistämme tästä.

S-Talotekniikkaratkaisut

Kodin lämmityksen ja ilmanvaihdon ratkaisut saman katon alta suunnittelusta asennukseen.S-talotekniikkaratkaisut tarjoavat teille kokonaispalvelun, joka tuo helppoutta ja vaivattomuutta talotekniikan hankintaan. Nyt saat lämmityksen ja ilmanvaihdon tuotteet ja ratkaisut yhdestä paikasta! Tarjoamme teille johtavat tuotemerkit suunnittelusta asennukseen, palvelukonseptina avaimet käteen -periaatteella.
Lue lisää S-Talotekniikkaratkaisuista tästä.

Ulkorakennus-esite

Vietä kesäiltaa kylpytynnyrissä tai sauno oman mökin rauhassa. Meiltä löydät ulkorakennukset ja paljut pihalle ja mökkitontille edullisesti. Osa ulkorakennusvalikoimastamme on varastoituna myymälässä, jolloin tuote on ostettavissa heti mukaan. Tarjoamme halutessasi kuljetuspalvelun.
Lue lisää ulkorakennuksista tästä.

Perustukset Rakentajapalvelusta

Turvallisen kodin rakentaminen alkaa kunnon perustuksista. Me teemme talollesi vakaan pohjan.
Lue lisää ME-Perustuksen rakentajapalvelusta tästä.

 

Sivun alkuun