Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Muurikka Kesäkeittiö Sähkö, Puunvärinen

Muurikka Kesäkeittiö Sähkö, Puunvärinen

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Kesäkeittiö Sähkö sopii siistiin ja monipuoliseen ruoanlaittoon. Kesäkeittiö Sähkö on aina valmis ja vaivattomuudessaan ainutlaatuinen. Lämmönlähteenä toimiva Muurikan Sähkögrilli on tasalämpöisen kuuma hetkessä ja tarkasti säädettävänä sopii kaikenlaiselle grillattavalle, lihalle, kalalle, kasviksille ja makkaroille...Nyt uutuutena on tyylikäs, metallirunkoinen Kesäkeittiövaunu, jossa on runsaasti tilaa varusteille ja tarvikkeille. Sivutasot ovat laskettavissa alas. Kesäkeittiö Sähköön kuuluu vaunun lisäksi Sähkögrilli teräskannella ja Muurikkapannu 48 cm suojapussissa. Muurikka Kesäkeittiö Sähkö sai parhaan yleisarvosanan Tekniikan Maailman sähkögrillitestissä 12/2013.

Ominaisuudet

EAN 6412456831000
Materiaali Kesäkeittiövaunu Basic: Runko mustaksi maalattua terästä, sivutasot mäntyä. Sähkösgrilli ja kansi ruostumatonta terästä. Muurikka pannu: kuumavalsattua terästä.
Takuu TAKUU 1 VUOSI/GARANTI 1 ÅR
Testitulokset ja palkinnot Kesäkeittiö Sähkö on testivoittajaTekniikan Maailman sähkögrillitestissä 12/2013. Kiitosta Kesäkeittiö Sähkö sai käytettävyydestä,varustelusta,lisäosista,lämmitysajasta, lämmöntasaisuudesta
Mitat Lev. 121 cm x kork. 92 cm x syv 52 cm
Grillin teho Kesäkeittiö Sähkö, teho 2200 w
Grillausala Kesäkeittiö Sähkön ritilän halkaisja 42 cm ja Kesäkeittiö Sähköön kuuluvan Muurikka pannun halkasija 48 cm
Tyyppi Sähkögrillit
Paino (kg) 22.8

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun