Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Miele TKB 350 WP Chrome lämpöpumppukuivausrumpu

Miele TKB 350 WP Chrome lämpöpumppukuivausrumpu

Tilapäisesti loppu
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Patentoitu kennorumpu. LÄMPÖPUMPPUKUIVAUS. Kalteva ohjaustaulu. 8 kg. Jäljellä olevan ohjelma- ajan näyttö ja 24 h ajastin. PerfectDry-kuivausjärjestelmä. Energialuokka A+. Taajuusmuunninohjattu asynkronimoottori. Suositellaan WKB 130 Chrome pariksi.

Ominaisuudet

EAN 4002515559413
Mallisto Miele T1- sarja
Malli Miele TKB 350 WP Chrome
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Täyttömäärä (kg) 8
Kuivausohjelmat Puuvilla, Puuvilla ECO, Hellävarainen sileytys, Villa, Silkki, Siliävät kuidut, Pika, Farkut, Lämmin tuuletus, Heinopyykki
Kuivauksen kesto ja lämpötila (°C) Kuivauksen kesto 8kg 156min
Äänitaso dB(A) re 1 pW 66
Tuoteperhe Miele T1- sarja
Energiankulutus (kWh/ohjelma) 2.14
Ohjaustapa Automaattinen
Kuivaustoiminto Kosteuden tiivistävä
Viemärisarja Vakiovaruste
Oven saranointi Vasen
Tornikiinnityssarja Lisävaruste
Energialuokka A+
Tyyppi Kuivausrummut
Näyttö Kyllä
Sisävalo rummussa Kyllä
Suomenkielinen ohjauspaneeli Kyllä
Säädettävät jalat Kyllä
Lämpöpumppu Kyllä
Jäljellä olevan kuivausajan näyttö Kyllä
Viemäriliitäntä Kyllä
Ajastin Kyllä
Lapsilukko Ei

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

  • Huomioithan, että mahdollisten lisäpalveluiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksua. Toimitusmaksu lisätään tuotteille vasta ostoskorissa.
  • Suurten kodinkoneiden toimitusmaksu alk. 45€
  • Maksuvaihtoehtona on tarjolla myös osamaksu ja lasku.

Sivun alkuun