Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Miele G 4911 SCU astianpesukone

Miele G 4911 SCU astianpesukone

Tilapäisesti loppu
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Laadukas ja käyttömukava työtason alle sijoitettava astianpesukone. Käyttömukavuudesta huolehtii laadukkaat ja muunneltavat korit, pesuajan lyhennystoiminto, ComfortClose-luukunsulkeutumismekanismi, kolmas pesutaso aterimille sekä suuri ruokailuvälinelokero. Jäljellä olevan ajan näyttö ja 24 h ajastin. Vedenkulutus automatic-ohjelmalla vain 6,5 litraa. Voidaan liittää joko kylmään- tai lämpimään veteen. 14 hengen täyttömäärä. Kuten muutkin Miele-laitteet - tehty ja testattu kestämään 20 vuotta vastaava kotitalouskäyttö.

Ominaisuudet

EAN 4002515531082
Malli Miele G 4911 SCU
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Mallisto Miele G 4900-sarjan astianpesukoneet
Vedenkulutus (l/vuosi) 2772
Asennusaukon leveys (cm) 60
Energiankulutus (kWh/vuosi) 266
Äänitaso dB(A) re 1 pW 45
Astiatasojen lkm 3
Astiastojen määrä 14
Ohjelmat Automatic, Hienopesu, Tehopesu 75, Eco, Normaali 55
Lämpötila (°C) Lämpötila varsinaisessa pesussa välillä 44- 75 astetta / Lämpötila huuhtelussa 58- 68 astetta
Säädettävien piikkirivien lkm 2
Kuivaustekniikka Kondensaatiokuivaus, jossa hyödynnetään huoneilmaa. Laitteen sisällä oleva lämmin ja kostea ilma kondensoituu vedeksi ja poistetaan poistopumpulla pois.
Tuoteperhe Miele G 4900-sarjan astianpesukoneet
Korkeuden säätö (cm) Asennuskorkeudensäätö välillä 80,5- 87 cm
Pesutulos A
Kuivaustulos A
Energialuokka A++
Ruokailuvälineiden teline Oma taso ruokailuvälineille
Tyyppi Astianpesukoneet
Näyttö Kyllä
Säädettävät jalat Kyllä
Vesivahinkosuoja Kyllä
Astiatasojen säädettävyys Kyllä
Ajastin Kyllä
Lapsilukko Kyllä

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

  • Huomioithan, että mahdollisten lisäpalveluiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksua. Toimitusmaksu lisätään tuotteille vasta ostoskorissa.
  • Suurten kodinkoneiden toimitusmaksu alk. 45€
  • Maksuvaihtoehtona on tarjolla myös osamaksu ja lasku.

Sivun alkuun