Maston Spray Carpet Stop Väritön 400ml

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 110ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Image for Maston Spray Carpet Stop Väritön 400ml from Kodin Terra
+ / - Hover over image to Zoom
Hintaa ei saatavilla
Sijainti myymälässä
Toimitustavat:
CARPET STOP estää mattoja liikkumasta paikoiltaan, vähentää liukastumisvaaraa olennaisesti sekä tekee mattojen imuroinnista helpompaa. CARPET STOP ei vahingoita lattiaa ja pitää tekstiilit tiukasti paikallaan lattialla tai huonekalujen päällä. Toimii liukuesteenä kodin kaikilla kovilla pinnoilla: parketit, laminaatit, kaakelit, öljytyt, maalatut tai lakatut puupinnat, betoni, muovi jne. CARPET STOP ei sovellu käytettäväksi pehmeiden materiaalien päällä, esim. kokolattiamatoilla. CARPET STOP on helppoa ja nopeaa levittää tekstiileille eikä sisällä keinotekoisia pehmentäviä- tai silikonipohjaisia aineita, jotka voivat vahingoittaa pintaa. Ainutlaatuinen alaspäin suihkutettava suutin mahdollistaa liukuesteen annostelemisen 10 cm etäisyydeltä tarkasti oikeaan paikkaan. CARPET STOP sopii käytettäväksi kaikissa kotitalouksissa, erityisesti perheissä, joissa on pieniä lapsia, iäkkäitä ihmisiä tai lemmikkieläimiä. CARPET STOP lisää lattian elinikää, sillä se estää maton liikkumisen, jolloin maton alla oleva hiekka tai muut epäpuhtaudet eivät pääse naarmuttamaan pintaa. Riittoisuus 100m. Video: https://www.youtube.com/watch?v=rqNEL3Fj5J0 mal 3-1
EAN 6412490032623

Ominaisuudet

Käyttökohde Käytetään mattojen alla, joissa tarvitaan liukuesto ominaisuuksia. Käsiteltävän materiaalin tulee olla riittävän paksua ja ilman reikiä, niin pinnoite ei leviä käsiteltävän tekstiilin yläpinnalle.
Mallisto Kotimaalisarja
Materiaali Liuotinohenteinen erikoiskumi
Riittoisuus 100metriä 10cm etäisyydeltä suihkutettuna.
Toimittajan tuotenumero 1801020
Pakkauskoko 400ml
Muut ominaisuudet Käyttökuiva: noin 30 min., tarkista pinnan kuivuus kokeilemalla, ettei se ole tahmea. Täysin kuiva: 1 tunnin kuluttua.

Käyttöturvallisuus

(H229) Painesäiliö voi revetä kuumennettaessa (H411) Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. (H222) Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
(P102) Säilytä lasten ulottumattomissa. (P210) Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. - Tupakointi kielletty. (P211) Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. (P251) Painesäiliö: Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. (P260) Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta. (P410+P412) Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille.

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Kun ostat verkkokaupasta

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Lue lisää »
  2. 2 Nopea ja edullinen toimitus Postipaketeissa.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Yksi toimitusmaksu koko toimitukselle
  5. 5 Toimitus 2–5 päivän kuluessa
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Voit kysyä tai antaa palautetta sähköisesti
Palautelomake ›

Kodin Terra myymälät yhteystiedot ›
Verkkokaupan asiakaspalvelu ›

Ohjeet

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:
Lue vastauksia ›

Voit myös etsiä vastauksia kysymyksiisi asiakaspalvelusivuillamme.
Siirry asiakaspalvelusivulle ›