Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Lattialauta HLL/PP 28x95 mänty mökkilaatu

Lattialauta HLL/PP 28x95 mänty mökkilaatu

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
m

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Mökkilattialaudan kosteusprosentti on 14% ja sopii tiloihin joissa ei ole jatkuvaa lämmitystä. Tiheäsyisestä sydänpuusta valmistettu, ympäripontattu PölkkyFloor on kulutusta kestävä ja pinnanlaadultaan erinomainen lattialauta. Sisustusmateriaalina se tuo terveellisen sisäilman ja on jalalle lämpimän tuntuinen. Teknisesti korkealaatuinen työstöjälki on erinomainen pintakäsittelyyn. Päätyponttauksen ansiosta lattialaudan jatkaminen on helppoa. Tämä vähentää hukkaa ja tekee asentamisen erittäin yksinkertaiseksi. Lattialaudat voidaan käsitellä yleisimmillä pintakäsittelyaineilla: lakoilla, öljyillä ja vahoilla. Työstetyt urat lattialudan alapinnalla varmistavat muotopysyvyyden sisätilan kosteuden muutoksissa, parantavat ilmanvaihtoa sekä ehkäisevät lattian narisemisen. Lattialauta on kuivattu 14%. Pituus 2,7-5,4m

Ominaisuudet

EAN
Käyttökohde Lattia
Materiaali Höylätty mänty
Riittoisuus 11 m / m2
Muut ominaisuudet Laatuluokka: ST. Lattialauta on hyvä kiinnittää urospontin puolelta jolloin tuotteen eläminen saadaan minimoitua parhaiten.
Alias-nimi Lattialauta
Väri Puu
Pakkauskoko 4 kpl / pkt
Leveys (mm) 95
Paksuus (mm) 28
Muut ominaisuudet Laatuluokka: ST. Lattialauta on hyvä kiinnittää urospontin puolelta jolloin tuotteen eläminen saadaan minimoitua parhaiten.

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Huomioithan, että metri- tai neliöhinnalla myytävän puutavaran pituudet vaihtelevat varastotilanteen mukaan.
Verkkokaupasta ostettu määrä voi erota toimitetusta määrästä varastossa olevan puutavaran pituudesta johtuen.
Myymälä ottaa näissä tilanteissa aina yhteyttä asiakkaaseen, sopii tarkennukset sekä palauttaa asiakkaalle rahaa tai tekee lisäveloituksen.
Sivun alkuun