Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Ilmankuivain / Kosteudenpoistaja MRD14

Ilmankuivain / Kosteudenpoistaja MRD14

Tilapäisesti loppu
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

MRD-sarja on Pieni ja tehokas esim. kuivaus-, suihku- ja kodinhoitotiloissa. Soveltuu myös pieniin veneisiin ja asuntovaunuihin tai -autoihin. Muodostuneen veden poisto suoraan lattiakaivoon tai säiliöön jonka tilavuus 2,7 l. Sammuu säiliön täyttyessä automaattisesti tai termostaattiohjaus pysähdyttää toiminnan automaattisesti lämpötilan laskiessa alle + 5 C ja käynnistyy jälleen lämpötilan noustessa. Hiljainen käynti. Pieni sähkönkulutus. Varustettu kantokahvalla, helppo siirtää tilasta toiseen. Ei suodattimen vaihtoa. Kaikissa Wood´s kosteudenpoistajissa on sisäänrakennettu ”lämpöpumppu” jonka johdosta käytetty energia muuttuu lämmöksi. Takuu 2 vuotta.

Ominaisuudet

EAN 7332857000159
Mallisto MRD14
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Materiaali Muovi
Tyyppi Kosteudenpoistajat
Käyttökohde Käyttöalueet: Kuivaushuoneet, kesämökit, veneet, asuntoautot tai -vaunut, jne. Suositeltavin käyttöalue 2 -40 m2
Teho (kW) 260 W
Tuotehyväksynnät Kylmäaine R134a
Alias-nimi Ilmankuivain
Käyttöluokka IP22
Toimittajan tuotenumero MRD14
Asennustapa Lattia
Muut ominaisuudet Käyttölämpötila: +5 - +35 °C<br />Ilman virtaus: 100 m3/h<br />Kosteudenpoisto: 35°C ja 80% suhteellinen kosteus 14 l/ vrk<br />Energian kulutus: 35°C ja 80% suhteellinen kosteus 340 W<br />Äänitaso: < 48 dB<br />Käyttöjännite: 230 V

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun