Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Hitsauspuikko eripariliitoksille KW6881 2,5 MM 5 KPL

Hitsauspuikko eripariliitoksille KW6881 2,5 MM 5 KPL

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
pkt

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

EI 312 AWS/ASME SFA-5.4 E 312 - 16 C 0,10%, Si 0,90% Mn 1,00%,
Cr 29,00%, Ni 10,00%.
EN 1600 E 29 9 R 12 Murtolujuus 810 N/mm2
Venymä 24%
Hitsauspuikko erityisesti keskenään erityyppisten terästen liitoshitsaukseen, ja ferriittisten terästen pinnoittamiseen.
Ferriittis-austenniittinen hitsiaine sisältää noin 50% delta-ferriittiä ja on hilseilyvapaa +1100 C saakka. Hitsiaineella
on hyvä säröjenvastustuskyky, ja siksi se sopii vaikeasti hitsattavien voimakkasti karkenevien terästen
hitsaukseen. Soveltuu myös pufferikerrosten tekemiseen helposti halkeileville perusaineille. Soveltuu galvanoitujen
levyjen hitsaukseen

Ominaisuudet

EAN 6406130682507
Materiaali Ruostumaton teräs, rutiili
Käyttökohde Ruostumattoman teräksen ja nk. eripariliitosten hitsaaminen
Tuotehyväksynnät EN 1600 E 29 9 R 12
Pakkaus sisältää 5kpl ruostumattoman teräksen ja eripariliitosten hitsaamiseen tarkoitettuja puikkoja.
Toimittajan tuotenumero 106881250
Paino (kg) 0.1
Pakkauskoko 0,000063m²
Leveys (mm) 35
Korkeus (mm) 6
Pituus (mm) 300

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun