Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Harvia sähkökiuas Fuga FU90 9,0 kW sis. ohjauspaneelin

Harvia sähkökiuas Fuga FU90 9,0 kW sis. ohjauspaneelin

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
Tilaustuote.
Tee tilaus myymälässä

Saatavuus:

Tuote tilataan toimittajalta. Hintaan lisätään mahdolliset toimituskulut ja rahti.

Toimitustavat:
Kysy toimitustavoista myymälästä.
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Harvia Fuga -vuolukivikiuas tarjoaa ainutlaatuisen rentouttavan saunanautinnon. Fugan löylyt ovat kosteat, tasaiset ja kestoltaan juuri sellaiset, kuin itse haluat. Suuren kivipinnan ansiosta Fuga lämmittää koko saunan tasaisesti aina alalauteilta ja varpaista ylälauteille ja päälakeen saakka höyryn kohotessa hellien ylös. Saunan tasainen lämpö saa kaikki viihtymään. Fuga-mallit FU60 ja FU90 on varustettu roiskevesisuojatulla ohjauspaneelilla, joka voidaan sijoittaa saunan sisä- tai ulkopuolelle.

Ominaisuudet

EAN 6410082662296
Muut ominaisuudet Saunan koko m3: 8 - 14. Kiukaan kivimäärä max 30 kg. Käyttöjännite: 400 V 3N. Sulake (A) 3 x 16. Suojaetäisyys sivuille (mm): 70 Suojaetäisyys eteen (mm): 290. Suojaetäisyys ylös (mm): 1000.
Teho (kW) 9
Alias-nimi kiuas
Asennustapa Lattia
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Paino (kg) 20
Leveys (mm) 480
Korkeus (mm) 900
Syvyys (mm) 325
Muut ominaisuudet Saunan koko m3: 8 - 14. Kiukaan kivimäärä max 30 kg. Käyttöjännite: 400 V 3N. Sulake (A) 3 x 16. Suojaetäisyys sivuille (mm): 70 Suojaetäisyys eteen (mm): 290. Suojaetäisyys ylös (mm): 1000.

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun