Finalsan Plus RTU Rikkakasvien torjunta-aine 3 L, käyttövalmis Neudorff

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 179ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Image for Finalsan Plus RTU Rikkakasvien torjunta-aine 3 L, käyttövalmis Neudorff from Kodin Terra
+ / - Hover over image to Zoom
Hintaa ei saatavilla
Sijainti myymälässä
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Rikkakasvien, sammalien ja levien torjuntaan puisto- ja pihakäytäviltä, puiden alustoilta ja koristekasvien ympäriltä. Poistaa tarkasti ja nopeasti voikukat, ratamot, pihatähtimöt, nokkoset ja ohdakkeet sekä muut rikkaruohot. Hävittää myös vuohenputket ja peltokortteet.

Biologisesti hajoava. Vaikuttavat tehoaineet: luonnossa esiintyvä rasvahappo ja maleiinihappohydratsidi, ne eivät rasita luontoa.

Pelargonihappo
Pelargonihappoa on luonnostaan pelargoneissa, ja se on ei-toivottujen kasvien tor-junnassa yleisesti käytetty huipputehokas rasvahappo.

Miten se toimii?
Luonnollinen pelargonihappo tuhoaa rikkaruohon lehtien soluseinämät. Tämän seura-uksena solujen rakenne hajoaa, ja solut kuivuvat nopeasti. Vaikutus näkyy yhdessä päivässä.

Maleiinihappohydratsidi
Maleiinihappohydratsidi on hyvin vanha ja tutkittu aine, jota valmistettiin ensi kertaa v. 1895. Sitä on käytetty kasvun säätelijänä viljelyksessä vuodesta 1952.
Sen tärkeimmät sovellusalueet ovat elintarviketuotannossa, erityisesti perunan- ja sipulinkasvatuksessa itämistä estävänä aineena.

Miten se toimii?
Maleiinihappohydratsidi kulkeutuu johtosolukon kautta kasvin juuristoon. Se estää solun jakautumisen juurten kärjissä. Koska kasvu tapahtuu juuri siellä, juuret eivät pysty enää kasvamaan.

Finalsan Plus tehoaa vuorokauden kuluessa. Tepsii myös alhaisissa lämpötiloissa. Tehoaineet eivät jää maaperään. Kylvö tai uudelleenistutus käsitellyillä alueilla on mahdollista käsittelyn jälkeen.

Kun ostat verkkokaupasta

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Nopea ja edullinen toimitus Postipaketeissa.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Yksi toimitusmaksu koko toimitukselle
  5. 5 Toimitus 1-4 päivän kuluessa
Ilmoitukset ja esitteet
Myymälät