Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Electrolux UltraCaptic UCALLFLOOR pussiton pölynimuri

Electrolux UltraCaptic UCALLFLOOR pussiton pölynimuri

Tilapäisesti loppu
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Pussiton UltraCaptic tekee kerralla puhdasta. Siinä on erinomainen puhdistusteho, sekä ainutlaatuisena uutuutena siistimpi ja helpompi tyhjennys. 'Tiivistä & Tyhjennä' -toiminnolla pölyn voi pakata tiiviiksi paketiksi ja tyhjentää siististi ja hallitusti roska-astiaan. Multi-sykloni teknologian voimakas, jatkuva imu ja uusi pölynpoistoon optimoitu AeroPro Silent -suulake takaavat nopean ja täydellisen puhdistuksen. Imurin käyntiääni on miellyttävä korvalle ja hiljaisempi kuin useimmissa muissa multi-sykloni tekniikalla toimivissa imureissa. HEPA 13 allergiasuodatus varmistaa, että kaikki pölyhiukkaset pysyvät imurissa ja ulos puhalletaan vain puhdasta ilmaa. Erityisen hyvä ominaisuus perheissä, joissa on allergiaa. Sekä poistoilman suodatin, että sylkonien pääsuodatin ovat pestäviä. Electrolux UltraCaptic Allfloor imurin imutehoa voi säätää tarpeen mukaan. Elektroninen imutehon LED-näyttö ja ergonominen AeroPro Ergo -kädensija tuovat käyttömukavuutta. Mukana on erillinen AeroPro-parkettisuulake, jonka pehmeät harjakset soveltuvat herkillekin puulattioille, laminaatille sekä kaakeli- ja kivilattioille. Kädensijassa mukana kulkeva 3in1-piensuulake tarjoaa kolmen pikkusuulakkeen käyttöedut yhdessä ja samassa työkalussa. Siivousulottuvuus 10 m. UltraCaptic tarjoaa erinomaista pussitonta pölynhallintaa Electroluxilta. Tuotteella on normaali 2 vuoden takuu. Lisäetuna Electrolux myöntää tälle tuotteelle 3 vuoden jatkotakuun kun tuote rekisteröidään 3 kuukauden sisällä ostopäivästä electroluxin internetsivustolla.

Ominaisuudet

EAN 5995363719049
Mallisto Ultra Captic
Malli UCALLFLOOR
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Mukana tulevat tarvikkeet Hiljainen AeroPro parkettisuulake
Pääsuodatin Pestävä HEPA13
Äänitaso dB(A) re 1 pW 79
Toimintasäde (m) 10
Max teho (W) 1400
Tyyppi Pölynimurit
Pestävä suodatin Kyllä
Tehonsäädön kauko-ohjaus Kyllä
Pölypussi Ei

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

  • Huomioithan, että mahdollisten lisäpalveluiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksua. Toimitusmaksu lisätään tuotteille vasta ostoskorissa.
  • Suurten kodinkoneiden toimitusmaksu alk. 45€
  • Maksuvaihtoehtona on tarjolla myös osamaksu ja lasku.

Sivun alkuun