Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Electrolux EWF1408WDL pyykinpesukone

Electrolux EWF1408WDL pyykinpesukone

Tilapäisesti loppu
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Electrolux pyykinpesukoneen Inverter-moottorissa on erittäin hiljainen ja miellyttävä käyntiääni. TimeManager®-toiminnon avulla voit itse säätää ohjelman keston. Tämä pesukone tallentaa muistiin useimmin käyttämäsi ohjelmat ja asetukset, jotta voit valita ne seuraavalla pesukerralla helposti yhdellä kosketuksella. Tämä pesukone auttaa myös parantamaan tehokkuutta. Sen älykäs painontunnistin antaa ohjeita pesuaineen annosteluun täyttömäärän mukaan. Energiankulutus on 20 % vähemmän A+++ -luokan pesukoneeseen verrattuna. Lisäksi monipuoliset ohjelmat ja ainutlaatuiset höyryohjelmat.

Ominaisuudet

EAN 7332543218417
Malli EWF1408WDL
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Linkousnopeus (kierros/min) 1400
Täyttömäärä (kg) 10
Äänitaso pesu dB(A) re 1 pW 51
Äänitaso linkous dB(A) re 1 pW 76
Moottorin tyyppi Inverter
Pesuohjelmat Puuvilla, Tekokuidut, Hellävarainen, Villa Plus, Peitot, Linkous/tyhjennys, Huuhtelut, Farkut, Sport, Pika, Höyry – Raikastus, Höyry-Puuvilla, Höyry-Tekokuidut.
Energiankulutus (kWh/vuosi) 189
Luukun avaamissuunta (vain edestä täytettävät pesukoneet) Vasen
Energialuokka A+++
Pesutulos A
Linkoustulos B
Tyyppi Edestä täytettävät pesukoneet
Näyttö Kyllä
Sisävalo rummussa Kyllä
Jäljellä olevan pesuajan näyttö Kyllä
Määräautomatiikka Kyllä
Säädettävät jalat Kyllä
Vesivahinkosuoja Kyllä
Automaattinen vaahdontunnistin Kyllä
Epätasaisuuden tunnistus Kyllä
Ajastin Kyllä

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

  • Huomioithan, että mahdollisten lisäpalveluiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksua. Toimitusmaksu lisätään tuotteille vasta ostoskorissa.
  • Suurten kodinkoneiden toimitusmaksu alk. 45€
  • Maksuvaihtoehtona on tarjolla myös osamaksu ja lasku.

Sivun alkuun