Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Dremel 3000 monitoimityökalu + tarvikkeita

Dremel 3000 monitoimityökalu + tarvikkeita

Tilapäisesti loppu
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Dremel 3000 on täydellinen jokapaikan monitoimityökalu, jossa uusi innovatiivinen EZ Twist -nokka. Tämän uuden ominaisuuden ansiosta istukkahylsyn löysäämiseen ja kiristämiseen ei enää tarvita avainta tarvikkeita vaihdettaessa, sillä avainmekanismi on integroitu työkalun nokkaan. Työkalua on mukava käsitellä sen kätevän ja kevyen rungon ansiosta. Dremel 3000 on ihanteellinen työkalu käyttäjille, jotka vaativat tarkkuutta leikkuisiin, hiontaan, kaiverruksiin, jne. Soveltuu niin säännölliseen kuin satunnaiseenkin käyttöön. Sarja sisältää lisäksi Dremelin korkealaatuisen taipuisan akselin ja 25 alkuperäistä, korkealaatuista Dremel-tarviketta, mukaan lukien EZ SpeedClic-aloitussarjan. Kaikki tämä kätevässä kantolaukussa. Tämä on edistyneempi sarja, joka tarjoaa enemmän vastinetta vaativammalle käyttäjälle.

Ominaisuudet

EAN 8710364060887
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/ GARANTI 2 ÅR
Muut ominaisuudet Teho: 130 W, Kierrosnopeus: 10000-33000 rpm, pituus 19 cm
Toimittajan tuotenumero F0133000JD
Tyyppi Muut työkalut
Muut ominaisuudet Teho: 130 W, Kierrosnopeus: 10000-33000 rpm, pituus 19 cm

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun