Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Casco AkustoSeal saumamassa 300 ml

Casco AkustoSeal saumamassa 300 ml

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Casco AkustoSeal on akryylimassa sisäkäyttöön. Se soveltuu mm. liitosten, halkeamien ja aukkojen tiivistämiseen sekä tasoittamiseen, rakennuskomponenttien välisaumojen saumaukseen esim. ikkuna- ja ovikarmien sekä seinän välisiin saumoihin. AkustoSeal sopii myös erilaisten puurakenteiden liitosten siistimiseen ja kapeiden, matalien puuhalkeamien paikkaukseen lukona. Tuote on pölykuiva ja sen päälle voidaan maalata useimmilla maaleilla normaalisti. Kovettuu puolielastiseksi joustavaksi tiivistysmassaksi ja tarttuu hyvin puhtaisiin, lujiin ja huokoisiin pintoihin kuten vetoni, laasti, tiili, kipsilevy ja käsittelemätön puu. Hajuton. Tutustu huolellisesti tuoteselosteeseen ennen tuotteen käyttöä. käyttövalmis, kovettuu puolielastikseksi joustavaksi tiivistysmassaksi, pölykuiva ja voidaan maalata useimmilla maalityypeillä normaalisti.Varastointi: varastoitava kuivassa +5°C - +25°C,säilyy avaamattomassa pakkauksessa vähintään 1 vuoden

Ominaisuudet

EAN 7311980109175
Käyttökohde Saumamassa, joka soveltuu liitosten, halkeamien ja aukkojen tiivistämiseen ja tasoittamiseen, sisä- ja ulkokäyttöön (ulkokäytössä säältä suojattuna ja maalattuna)
Pakkauskoko 300 ml

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun