Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Bosch UNEO MAXX SOLO akkuporavasara

Bosch UNEO MAXX SOLO akkuporavasara

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Bosch Uneo Maxx akkuporavasara on todellinen jokapaikan laite. Vasaraporauksen lisäksi se selviytyy tavallisesta porauksesta ja ruuvauksesta vaivatta. Uneo Maxxin voimakkalla, ilmanpaineeseen perustuvalla pneumaattisella iskukoneistolla varustettuna, ei kodin vaativimmatkaan poraustyöt, kuten reiän poraaminen tiili- ja betoniseinään ole ongelma. Isku on mahdollista kytkeä pois päältä esimerkiksi puuhun porattaessa. Näppärän SDS-Quick-järjestelmän ansiosta terien vaihto onnistuu ilman erillisiä työkaluja, nopeasti ja helposti. Tukeva kahden käden otteen kahva tuo hyvän tuntuman ja käsiteltävyyden. Paino akun kanssa vain 1,4 kg! SOLO-versio - toimitetaan ilman akkua ja laturia. Laite on osa Bosch 18V Power4All-järjestelmää, jossa 18 voltin akku on yhteensopiva kaikkien järjestelmään kuuluvien koneiden kanssa. Muut ominaisuudet: Pneumaattinen iskukoneisto, Elektroninen akun kennojen suojaus, Sisäänrakennettu kohdeavalo, Pehmustettu Softgrip-kahva, Bosch-elektroniikka.

Ominaisuudet

EAN 3165140582308
Takuu TAKUU 3 VUOTTA/GARANTI 3 ÅR
Tyyppi Akkuporavasarat
Muut ominaisuudet Akun jännite: 18 V (Li-Ion), Mukana tulevat akut: SOLO - ei akkua,Tyhjäkäyntikierrosluku: 0-900 rpm, Iskuluku: 0-5000 iskua/min, Iskun voimakkuus: 0,6 J, Maks. poran Ø betoniin: 10 mm, Maks. poran Ø teräkseen: 8 mm, Maks. poran Ø puuhun: 10 mm
Oheistuotteet Bosch akku 18 V 2,0 AH 3165140726849, Bosch pikalaturi 14,4/18 V AL 2215 CV 3165140596213
Toimittajan tuotenumero 0603952301
Paino (kg) 1.4
Muut ominaisuudet Akun jännite: 18 V (Li-Ion), Mukana tulevat akut: SOLO - ei akkua,Tyhjäkäyntikierrosluku: 0-900 rpm, Iskuluku: 0-5000 iskua/min, Iskun voimakkuus: 0,6 J, Maks. poran Ø betoniin: 10 mm, Maks. poran Ø teräkseen: 8 mm, Maks. poran Ø puuhun: 10 mm

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun