Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Bosch tarvikesarja X-Line 30-os.

Bosch tarvikesarja X-Line 30-os.

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Monipuolinen sarja, joka sisältää terät metallin, kiven ja puun täsmällisiin ja siisteihin poraustöihin sekä laadukkaat ruuvauskärjet yleisimmillä ruuvikantamalleilla. 11 metalliporanterää Ø 1,5-6,5 mm, joissa titaaninitridipinnoitus, takaavat nopeasti sujuvat poraustyöt ja erittäin pitkän käyttöiän (huom. ei alumiiniin). 4 kestävää kovametallipaloilla varustettua kiviporanterää Ø 4-7 mm, jotka vakuuttavat pitkällä käyttöiällään, nopealla materiaalinpoistollaan, vähäisellä kuumenemisellaan ja erinomaisella tarkkuudellaan. 4 terävää puuporanterää Ø 4-8 mm, joissa keskiökärki ja leikkuuterät täsmällisiin ja repimättömiin porauksiin. 10 erikoiskovaa ruuvauskärkeä tavallisimpien Phillips-, Pozidriv-, Torx- ja urakantaisten ruuvien ruuvaamiseen. Sisältää magneettisen yleispitimen.

Ominaisuudet

EAN 3165140379472
Materiaali Työkaluteräs
Tyyppi Tarvikesarjat
Käyttökohde Porakoneet/ruuvinvääntimet
Pakkaus sisältää 11 HSS-TiN -metalliporanterää Ø 1,5-6,5 mm, 4 HM-kiviporanterää Ø 4-7 mm, 4 puuporanterää Ø 4-8 mm, 10 ruuvauskärkeä P = 25 mm: PH 1/2/3, PZ 1/2/3, S 4/6, T 20/25., 1 yleispidin, magneettinen, 1 upotusporanterä
Toimittajan tuotenumero 2607019324
Alias-nimi Kärkisarja, poranteräsarja, poranterä sarja
Pakkauskoko 30 osaa/pkt

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun