Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Bosch PSS 250 AE tasohiomakone

Bosch PSS 250 AE tasohiomakone

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Tasohiomakoneella suoritat nopean viimeistelyn tasaisilla pinnoilla. Bosch PSS 250 AE on ratkaisu hienohiontaan ja nopeaan hiontaan myös suuremmilla pinnoilla sekä puuhun, että metalliin. Tehokas moottori ja suuri hionta-ala takaavat nopean työn edistymisen. Bosch mikrosuodatinjärjestelmän ansiosta työskentely on siistimpää ja hengitysilma puhtaampaa. Bosch-elektroniikan ansiosta voit säätää värähtelylukua työstettävän materiaalin mukaan. Toimitetaan muovilaukussa, jossa mukana kolme hiomapaperia.

Ominaisuudet

EAN 3165140337526
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Muut ominaisuudet Teho: 250 W, Värähtelyluku: 14000 - 24000 rpm, Hioma-ala: 167 cm², Mikrotarrakiinnitys, Mikrosuodatinjärjestelmä, Bosch-elektroniikka, Pehmustettu Softgrip-kahva
Toimittajan tuotenumero 0603340200
Tyyppi Hiomakoneet
Korkeus (cm) 12
Leveys (cm) 29.5
Syvyys (cm) 39
Paino (kg) 1.6
Muut ominaisuudet Teho: 250 W, Värähtelyluku: 14000 - 24000 rpm, Hioma-ala: 167 cm², Mikrotarrakiinnitys, Mikrosuodatinjärjestelmä, Bosch-elektroniikka, Pehmustettu Softgrip-kahva

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun