Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Bosch PSM 200 AES yhdistelmähiomakone

Bosch PSM 200 AES yhdistelmähiomakone

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Monipuolinen yhdistelmähiomakone PSM 200 AES kaikille kodin rakentajille ja remontoijille. Laite on todellinen monitoimihiomakone, sillä sen hiomalevyt ovat kätevästi ja työkaluttomasti vaihdettavissa (SDS), jolloin kone muuntuu näppärästi tasohiomakoneesta yhdistelmähiomakoneeksi. Näin voit käyttää sitä entistä monipuolisemmin etkä tarvitse useita hiontalaitteita. Kierrosluvunsäädöllä varustettu moottori on voimakas ja se selviää useimmista sille asetetuista kodin hiontatöistä. Hiontakärki ja hiontalevy toimitetaan pakkauksessa.

Ominaisuudet

EAN 3165140717946
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Tyyppi Hiomakoneet
Muut ominaisuudet Teho: 200W, Hionta-ala hiomakärjellä: 104 cm², Hionta-ala hiomalevyllä: 164 cm², Kierrosluku: 6000-26000, SDS-järjestelmä, Mikrosuodatinjärjestelmä, Kierrosluvunsäätö, Pehmustettu Softgrip-kahva
Toimittajan tuotenumero 06033B6000
Paino (kg) 1.5
Muut ominaisuudet Teho: 200W, Hionta-ala hiomakärjellä: 104 cm², Hionta-ala hiomalevyllä: 164 cm², Kierrosluku: 6000-26000, SDS-järjestelmä, Mikrosuodatinjärjestelmä, Kierrosluvunsäätö, Pehmustettu Softgrip-kahva

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun