Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Bosch PSM 18 LI SOLO akkuyhdistelmähiomakone

Bosch PSM 18 LI SOLO akkuyhdistelmähiomakone

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Akkuyhdistelmähiomakone on todellinen jokapaikan laite. Bosch PSM 18 LI on näppärän kokoinen ja tehokas hiomakone hiomiseen ja kiillottamiseen. Parhaimmillaan se on vaikeasti tavoitettavissa kohteissa ja pienillä pinnoilla kompaktin muotoilun ansiosta. Bosch-mikrosuodatinjärjestelmä imee pölyn suoraan oheiseen koteloon ja pitää työkohteen siistinä sekä hengitysilman puhtaampana. SDS-järjestelmä erilaisten lisäosien esim. hiomakielen helppoon vaihtoon. Hiomapaperit on helppo vaihtaa tarrakiinnityksellä ja hiomalevyä on mahdollista kääntää, jotta koko hiomapaperi saadaan hyödynnettyä. SOLO-versio - toimitetaan ilman akkua ja laturia. Laite on osa Bosch 18V Power4All-järjestelmää, jossa yksi 18 voltin akku on yhteensopiva kaikkien järjestelmään kuuluvien koneiden kanssa.

Ominaisuudet

EAN 3165140571975
Takuu TAKUU 3 VUOTTA/GARANTI 3 ÅR
Tyyppi Hiomakoneet
Muut ominaisuudet Akun jännite: 18 V (Li-Ion), Mukana tulevat akut: SOLO - ei akkua, Värähtelyluku: 22000 min-1, Hiomapinta: 104 cm², Mikrotarrakiinnitys, Elektroninen akun kennojen suojaus, SDS-järjestelmä, Mikrosuodatinjärjestelmä, Pehmustettu Softgrip-kahva
Toimittajan tuotenumero 06033A1301
Paino (kg) 1.3
Muut ominaisuudet Akun jännite: 18 V (Li-Ion), Mukana tulevat akut: SOLO - ei akkua, Värähtelyluku: 22000 min-1, Hiomapinta: 104 cm², Mikrotarrakiinnitys, Elektroninen akun kennojen suojaus, SDS-järjestelmä, Mikrosuodatinjärjestelmä, Pehmustettu Softgrip-kahva

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun