Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Bosch PSB 850-2 RE iskuporakone

Bosch PSB 850-2 RE iskuporakone

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Bosch PSB 850-2 RE on vaativan harrastajan iskuporakone, joka kestävyyden ja tehonsa ansiosta täyttää vaativatkin käyttösovellukset. Iskuporakoneen perusominaisuuksiin kuuluu riittävä teho ja kapasiteetti, jotta poraaminen betoni- tai kiviseinään onnistuu vaivatta. PSB 850-2 RE iskuporakone on varustettu tehokkaalla 850 W:n kaksivaihteisella moottorilla sekä äärimmäisen kestävällä, eristetyllä alumiinirungolla. Näin se on paitsi tehokas, myös todella pitkäikäinen kumppani erilaisiin rakennusprojekteihin. Toimintokytkimen ansiosta laitteella onnistuu iskuporauksen lisäksi myös poraaminen ja ruuvaaminen ilman iskua.

Ominaisuudet

EAN 3165140512541
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Muut ominaisuudet Teho: 850 W, Vääntömomentti maks.: 46 Nm, Kierrosluku: 50 - 850 / 2800 rpm, Iskuluku: 47600 iskua/min, Pikaistukka, Kierrosluvun esivalinta materiaalin mukaiseen työskentelyyn, Suunnanvaihto, Bosch-elektroniikka, Pehmustettu Softgrip-kahva
Toimittajan tuotenumero 0603173000
Tyyppi Iskuporakoneet
Korkeus (cm) 11
Leveys (cm) 38
Syvyys (cm) 39
Paino (kg) 2.5
Muut ominaisuudet Teho: 850 W, Vääntömomentti maks.: 46 Nm, Kierrosluku: 50 - 850 / 2800 rpm, Iskuluku: 47600 iskua/min, Pikaistukka, Kierrosluvun esivalinta materiaalin mukaiseen työskentelyyn, Suunnanvaihto, Bosch-elektroniikka, Pehmustettu Softgrip-kahva

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun