Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Bosch PCM 7 S katkaisu- ja jiirisaha

Bosch PCM 7 S katkaisu- ja jiirisaha

Tilapäisesti loppu
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Bosch PCM 7 S on liukutoiminnolla varustettu katkaisu- ja jiirisha. Laite on todella kompaktin kokoinen ja kevyt mikä tekee työskentelystä miellyttävä paikasta riippumatta. Täydellisiin kulmaliitoksiin ja jiirisahauksiin pääset sisäänrakennetun vetomekanismin, tehokkan moottorin ja korkealuokkaisen sahanterän ansiosta. Myös suurten halkaisijoiden sahaus onnistuu helposti. PCM 7 S on kestävä lujan alumiinirakenteen ansiosta ja siinä on pölynpoistoliitäntä siistimpään ja terveellisempään työskentelyyn. Vaivaton sahanterien vaihto onnistuu karalukituksella. Muut ominaisuudet: Pehmustettu kahva (Softgrip), Laser sahausapuna, Sahauspöydän jatko, Veto-/työntötoiminto. Mukana: Puristin, Paristot 2 x 1,5 V LR03 (AAA), Kuusiokoloavain, Sahanterä, Sahapöydän jatkokappale (2 x), Pölypussi.

Ominaisuudet

EAN 3165140578790
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Tyyppi Katkaisu- /jiirisahat
Muut ominaisuudet Teho: 1200 W, Kierrosluku: 4800 rpm, Pyörösahanterän Ø: 190 mm, Pyörösahanterän reiän Ø: 30 mm, Sahauskapasiteetti 0°/0°: 40 x 220 mm, Sahauskapasiteetti 45°/0°: 40 x 150 mm, Jiirauskulman säätö: 47° V / 47° O, Viistosahaus: 45° V
Oheistuotteet Bosch PTA 2400 sahapöytä 3165140542203
Toimittajan tuotenumero 0603B01300
Muut ominaisuudet Teho: 1200 W, Kierrosluku: 4800 rpm, Pyörösahanterän Ø: 190 mm, Pyörösahanterän reiän Ø: 30 mm, Sahauskapasiteetti 0°/0°: 40 x 220 mm, Sahauskapasiteetti 45°/0°: 40 x 150 mm, Jiirauskulman säätö: 47° V / 47° O, Viistosahaus: 45° V

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun