Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

Bosch ALS 25 lehtipuhallin/-imuri + hanskat ja kassi

Bosch ALS 25 lehtipuhallin/-imuri + hanskat ja kassi

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

Eroon pihapiirin lehdistä voimakkaalla ja monipuolisella Bosch ALS 25 lehtipuhallin-imurilla. Puhallus- ja imuritoiminto samassa laitteessa! Tehokas 2500W:n moottori tarjoaa 800m³ virtausmäärän tunnissa. Laitetta on helppo ja turvallinen käsitellä ergonomisten säädettävien kahvojen ansiosta. Lisäksi säädettävällä olkahihnalla vähennät käsivarsien ja hartioiden rasittumista. Säädettävän puhallustehon ansiosta voit joko puhaltaa lehtiä ja risuja sivuun tai kerätä jopa märkiä lehtiä 45 litran keruupussiin. Silppuamistoiminnon ansiosta lehdet silppuuntuvat paremmin kompostoitavaksi silppuamissuhteessa 10:1. Pidä pihapiirisi siistinä Bosch ALS 25 lehti-imurilla. Teho: 2500 W, Säädettävä ilmavirran nopeus: 280-300 km/h, Tilavuusvirta: 800 m³/h, Paino (lehtipuhallin): 3,2 kg, Paino (puutarhaimuri): 4,4 kg, Keruupussi: 45 l, Lehtien määrän pieneneminen: 10:1, Pehmustettu olkahihna. Mukana puutarhahanskat ja kassi.

Ominaisuudet

EAN 3165140662390
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Tyyppi Puutarhapuhaltimet
Alias-nimi lehtipuhallin
Toimittajan tuotenumero 06008A1001

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun