Image for BioComb 1l Puhdas katto from Kodin Terra
+ / - Hover over image to Zoom

BioComb 1l Puhdas katto

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 119ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Hintaa ei saatavilla
Tuotetta ei tässä myymälässä. Tilaa valitsemalla alta toinen myymälä.
Sijainti myymälässä
Toimitustavat:
Biohajoava puhdistusaine mikrobikasvustojen (sammal, jäkälä, levä, home, sieni) poistoon
kattopinnoilta ulkotiloissa. Ei tarvitse huuhdella.Käyttökohteet: Tiili-, huopa-, pelti- ja mineriittikatot. Sopii myös valokatteille. Ulkokäyttöön.
Laimennus: 1 osa tiivistettä, 2 osaa vettä. Peltikatoilla 1 osa tiivistettä, 1 osa vettä. Riittoisuus: 5-7 m2 litralla valmista käyttöliuosta. Huopakatoilla riittoisuus 3-5 m2 litralla valmista käyttöliuosta. Suojaus ja esikäsittely: Puhdista katto poistamalla lehdet, roskat ja helposti irtoava kasvusto harjaamalla ja/tai lehtipuhaltimella. Suojaa ympäristö mahdollisilta roiskeilta. Käytä asianmukaisia suojavarusteita.
Käyttöohjeet: Levitä laimennettu BioComb Puhdas Katto käsiteltävälle alueelle esim. matalapaineruiskulla tai sivelemällä alhaalta ylöspäin.
Käsiteltävä pinta ja kasvusto tulee olla kuivia. Älä levitä sateella tai sen uhatessa lähitunteina. BioComb Puhdas Katto- liuosta ei tarvitse huuhdella, vaan se jätetään vaikuttamaan katolle. Katolla oleva kasvusto kuolee muutamassa tunnissa, mutta lopullinen puhdistuminen kasvustosta kestää useita kuukausia. Kuollut kasvusto huuhtoutuu pois ajan kuluessa säärasituksen vaikutuksesta. Liuoksen ehkäisevä vaikutus kestää vuosia ja uusintakäsittelyn tarve on kohteesta ja ympäristöstä riippuen 4-10 vuotta. Mikäli katto käsitellään puhdistuksen jälkeen maalaamalla tai kyllästämällä esim. BioComb Mineral Block Pintasuojalla , kasvuston voi pestä varovasti painepesurilla. Työvälineiden puhdistus: BioComb Puhdas Katto puhdistetaan työvälineistä ja vaatteista saippualla ja vedellä. Muuta huomioitavaa: Käsittelyä kuumalla säällä tulee välttää nopean haihtumisen vuoksi. Katolta kerättävää kasteluvettä voi käyttää käsittelyn jälkeen 1-2 sateen jälkeen. Pese iholle joutunut aine saippualla ja vedellä. Ei-huokoiset pinnat, kuten lasipinnat, huuhdellaan vedellä.
Ympäristö: Laimentamatonta tuotetta ei saa päästää viemäriin, vesistöihin tai maaperään. Tyhjät astiat muovinkeräykseen. Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.
Tuote ei sovellu Polykarbonaatista valmistetuille valokatteille (PC).


Valmistaja: Biocomb

EAN 6414862022027
Materiaali BioComb
Malli IM202202
Riittoisuus 1 L valmista liuosta n. 7-12m2
Alias-nimi Kattopesu, kattopesuaine, katon puhdistusaine, katon sammaleenpoistaja, biocomb, rakennus sisustus, rakentaminen ja sisustus
Toimittajan tuotenumero IM202202
Korkeus (cm) 26
Leveys (cm) 8
Syvyys (cm) 8
Pakkauskoko 1L
Muut ominaisuudet - poistaa jäkälän, levän ja sammaleen erilaisilta kattopinnoilta
- antaa pitkäaikaisen suojan:laimennus 1:2
- ei tarvitse mekaanista poistoa tai huuhtelua
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Voit kysyä tai antaa palautetta sähköisesti
Palautelomake ›

Kodin Terra myymälät yhteystiedot ›
Verkkokaupan asiakaspalvelu ›

Ohjeet

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:
Lue vastauksia ›

Voit myös etsiä vastauksia kysymyksiisi asiakaspalvelusivuillamme.
Siirry asiakaspalvelusivulle ›