Image for BioComb 0,5l graffitin- ja liimanpoistaja from Kodin Terra
+ / - Hover over image to Zoom

BioComb 0,5l graffitin- ja liimanpoistaja

BioComb 0,5l graffitin- ja liimanpoistaja is rated 5.0 out of 5 by 1.
Rated 5 out of 5 by from Aivan loistava tökötti! Kaikki tarrat lähtevät irti! Jos on kiiltäväpintainen tarra, kannattaa repiä pinta pois ja sitten tätä ainetta. Mitä paksumpi tarra, sen pidempi vaikutusaika (muutama sekunti - puoli minuuttia) ja hankaus rätillä, niin kaikki irtoaa. Haju on melkoinen, mutta sen kestää kyllä, kun näkee tuloksen.
Date published: 2018-06-29
  • y_2020, m_3, d_27, h_13
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1
  • loc_fi_FI, sid_00021041430, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_kodinterra
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 115ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Hintaa ei saatavilla
Tuotetta ei tässä myymälässä. Tilaa valitsemalla alta toinen myymälä.
Sijainti myymälässä
Toimitustavat:
Vesiohenteinen tuote, joka on tarkoitettu töhryjen poistamiseen. Sopii graffitien, liimatahrojen, kynänjälkien, musteen ja esimerkiksi purukumin poistamiseen lähes kaikenlaisilta pinnoilta. Tyyppi: vesiohenteinen ja luontoystävällinen, ei sisällä happoja eikä lipeää ja on ph-neutraali. Tämä poistoaine ei ole lehahtavaa, liukenee veteen helposti eikä haihdu nopeasti. Käyttökohteet: Graffitin- ja liimanpoistajaa voidaan käyttää öljymaalien, alkydiemalimaalien, vesiohenteisten maalien, lämpömaalien, akryylipohjaisten maalien, spraymaalien (auto ja nahkamaalit) poistamiseen. Poistaa myös purkkaa, ei toivottuja tarrajälkiä, kynänjälkiä, vahaa jne. Ominaisuudet: Ei tarvitse ennen tai jälkeen muita aineita. Graffitin- ja liimanpoistajaa voidaan käyttää lähes kaikille alustoille. Oikein käytettynä alusta ei vahingoitu, puu ja marmori- tai kivipinnat eivät värjäänny, eikä lähes mitkään muovimateriaalit reagoi. Metallit saattavat reagoida kuten aina tämäntyyppisten aineiden kanssa. Oikea työaika on olennainen tekijä; mitä pidempään aine vaikuttaa pinnalla, sitä syvemmälle se imeytyy. Pintakerroksista aina viimeiseen kerrokseen asti. Graffitin- ja liimanpoistaja on turvallinen ihmisille ja ympäristölle, se ei tuota vaarallisia höyryjä työskentelyn aikana. Tuote sopii sekä kuluttajille, että ammattikäyttöön. Mitään erityisiä suojaustoimenpiteitä ei tarvita, sitä voidaan käyttää ulkona ja sisällä ilman erityisiä tuuletustarpeita. Työohje: Tee aina koepoisto pienelle alueelle. 1.Suihkuta ainetta alueelle, joka tarvitsee puhdistusta. Anna vaikuttaa.2. Poista töhryt sopivalla harjalla. Painepesurilla tai puhdistusliinalla. Älä käytä teräsvillaa, se saattaa ruostuttaa Teräsharjaa voi käyttää, jos pinta ei naarmuunnu.3.Mitä huokoisempi materiaali, sitä pidempi odotusaika. Jos haluat töhryt pois vahingoittamatta aluspintamaalia, suihkuta graffitinpoistajaa ja pyyhi liinalla tai sienellä aine pois pinnalta muutaman sekunnin päästä. 4.Erittäin herkillä pinnoilla, suihkuta aine suoraan liinalle ja pyyhi sillä varovasti haluttu alue.5.Huuhtele pinnat sen lisäksi nopeasti vedellä, mieluiten muutaman sekunnin sisällä. Huomioitavaa: Graffitinpoistaja on turvallinen ihmisille ja ympäristölle. Se ei tuota vahingollisia höyryjä työskentelyn aikana. Tuote sopii sekä kuluttajille että ammattilaisille käyttöön. Mitään erityisiä suojaustoimenpiteitä ei tarvita, sitä voidaan käyttää sekä ulkona että sisällä ilman erityisiä tuuletustarpeita. Käytä aina sopivia henkilösuojaimia. Käyttöturvallisuustiedote on saatavilla pyydettäessä tai maahantuojan www sivuilta.
Hävittäminen: Poistettu materiaali (maalit, liimat tms) pitää hävittää oman maan viranomaisten ohjeiden mukaan.
Nämä ohjeet on tehty parhaan tietomme mukaan, jotka perustuvat laboratorio testeihimme ja käytännön kokemuksiin. Koska tätä tuotetta, käytetään niin ettemme voi sitä kontrolloida, emme takaa mitään muuta kuin itse tuotteen laadun ohjeen mukaan käytettynä. Pidätämme oikeuden muuttaa ohjeita ilman erityistä ilmoitusta.
Suojaus: Käytä aina sopivia henkilösuojaimia.


Valmistaja: Biocomb

EAN 8717853120114
Malli 312011
Käyttökohde Lasi-, puu-, muovi-, marmori- ja kivipinnat.
Toimittajan tuotenumero 312011
Korkeus (cm) 24
Leveys (cm) 6.5
Syvyys (cm) 6
Koko 0,5L
Muut ominaisuudet - töhryjen, vahojen, graffittien, kynänjälkien, musteen, purukumin, liimatahrojen ja mainosteippien poistoon lasi-, puu- ,muovi- , marmori- ja kivipinnoilta
- käyttövalmis
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Voit kysyä tai antaa palautetta sähköisesti
Palautelomake ›

Kodin Terra myymälät yhteystiedot ›
Verkkokaupan asiakaspalvelu ›

Ohjeet

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:
Lue vastauksia ›

Voit myös etsiä vastauksia kysymyksiisi asiakaspalvelusivuillamme.
Siirry asiakaspalvelusivulle ›