Tervetuloa Kodin Terran verkkopalveluun
Oma myymälä

AXA Vesiautomaatti 1000 W Niro

AXA Vesiautomaatti 1000 W Niro

Hintaa ei saatavilla

Hintaa ei saatavilla
kpl

Saatavuus:

Toimitustavat:
Lisää muistilistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Tuotekuvaus

AXA-vesiautomaatti kuljettaa vettä automaattisesti jatkuvalla paineella. Vesiautomaatin pumppausteho on 3500 litraa tunnissa, nostokorkeus 44 metriä ja imusyvyys 7 metriä. Pumppukotelo on ruostumatonta terästä ja 19 litran säiliö polttomaalattua terästä. Vesiautomaatin varustukseen sisältyvät tehokas 1000 W ylikuormitussuojattu moottori, painekytkin, painemittari ja liitännät paineletkua ja imuletkua varten.

Ominaisuudet

EAN 6438140418128
Materiaali Muovi, teräs
Takuu TAKUU 1 VUOSI/GARANTI 1 ÅR
Tyyppi Vesiautomaatti
Käyttökohde Vesiautomaatti kuljettaa vettä automaattisesti jatkuvalla paineella.
Tuotehyväksynnät CE, ROHS
Teho (kW) 1000 W
Pakkaus sisältää Vesiautomaatti ja liitännät paineletkua ja imuletkua varten.
Oheistuotteet AXA imuletkut
Toimittajan tuotenumero 41812
Asennustapa Muu
Paino (kg) 11.5
Väri Punainen
Pakkauskoko 1 kpl/pkt
Leveys (mm) 400
Korkeus (mm) 520
Syvyys (mm) 270
Muut ominaisuudet Jännite: 230 V ~ 50 Hz. Teho: 1000 W. Pumppausteho: 3500 l/h. Nostokorkeus: maks. 44 m. Käyttöpaine: maks. 4,4 bar. Veden lämpötila: maks. 35 °C. Imukorkeus: maks. 7 m. Letkuliitäntä: 1' sisäkierre. Käynnistyspaine: 1,5 bar. Pysähtymispaine: 3 bar. Säiliön tilavuus: 19 l.

Kodin Terran kautta ostettaville kodinkoneille, ikkunoille, oville, kylpyhuonekalusteille, kiukaille, keittiöille tai vaikkapa laminaattilattioille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

Verkkokaupan kautta tilatuille kodinkoneille tarjoamme asennuspalvelua.

Katso verkkosivuston Palvelut-osiosta myymäläkohtaiset palvelut tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €


Nouto myymälästä 0€
Toimitus pakettiautomaattiin alk. 4 €
Toimitusaikapakettitoimituksille 1-4 arkipäivää. Pakettiautomaattioaketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Paketti postiin alk. 8,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin alk. 14,50 €
Toimitusaika 1-4 arkipäivää Toimitus haluttuun postiosoitteeseen. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin alk. 50€, rahti alk. 99€ (suuret tuotteet)
Toimitusaika 1-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuotteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kodinkoneet, pihamökit, paljut ja vastaavat. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse. Toimitusalue on rajattu. Katso toimitusalue.
Suursäkin toimitus alk. 44,90 €
Toimitusaika sovitaan viikon sisällä tilauksesta puhelimitse. Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys. Suursäkit toimitetaan rajoitetulle alueelle. Katso toimitusalue
tästä.
Huom. Kodin Terran verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Osalle tuotteista on toistaiseksi valittavana vain nouto myymälästä.
Tilausvalikoiman tuotteille lisätään myymälässä toimituskulu. Tilausvalikoiman tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Myymälät keräävät verkkokaupan ostokset 1-2 arkipäivässä. Toimituksista ollaan asiakkaaseen aina erikseen yhteydessä.

Maksutavat

Kodin Terran verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä myymälässä. Lisäksi tarjoamme tunnistautuneille asiakasomistajille maksutavaksi Kodin Terran verkkotiliä, jolloin asiakas voi maksaa ostoksensa myös osamaksulla.

Tutustu tarkemmin kattaviin maksutapoihimme tästä.

Sivun alkuun