Asiakaspalvelu

Toimitustavat verkkokaupasta

Verkkokaupan kautta voit tilata tuotteita kaikista myymälöistä, missä tuote on saatavilla. Pienet ja keskikokoiset tuotteet kulkevat valtakunnallisesti Postin kautta, joten voit tilata tuotteita mistä tahansa myymälästä. Tuotteiden toimitusaika on normaalisti 2-5 arkipäivää. Toimitusaikalupaus ei koske tuotteita, joille on tilattu asennuspalvelu tai kierrätyspalvelu erikseen.

 

Suuremmat tuotteet ja pikatoimitukset toimitetaan alueellisesti myymälöiden omia kumppaneita käyttäen. Pyrimme siihen, että tuotteet olisivat mahdollisimman nopeasti ja edullisesti saatavillasi. Postinumerohaulla voit helposti tarkistaa oman alueesi kuljetusvaihtoehdot.

 

Tuotekortilta näet kaikki tuotteen toimitustapavaihtoehdot. Kasvit, suurin osa maaleista, pakasteet ja vaarallisten aineiden kuljetusta tarvitsevat tuotteet ovat noudettavissa vain myymälästä.

Tuotteen toimituskulut maksetaan tilauksen maksamisen yhteydessä. Toimituskulut vaihtelevat toimitustavasta, myymälästä ja kampanjoista riippuen.


Toimituskuluista ja asennuksesta saa myös S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua!

Toimitusehdot >

 

Toimitustavat ja hinnat

Nouto myymälästä - Tilaa valitsemasi tuotteet valmiiksi keräiltynä 0 €

Postin pakettiautomaatti - Max. 59 x 60 x 36 cm 35 kg 4 €

Toimitus Postiin - Max. 120 x 60 x 60 cm 35 kg 6,90 €

Toimitus Postiin Plus - Max. 180 x 80 x 60 cm 35 kg 8,90 €

Lemmikkieläintuotteille ilmainen toimitus kotiin tai pakettiautomaattiin yli 69 € tilauksiin!


Toimitus kotiin - Max. 120 x 60 x 60 cm 35 kg 14,50 €

Toimitus kotiin Plus - Max. 300 x 120 x 60 cm 35 kg 24,90 €

Suurten tuotteiden kotiinkuljetus - Max. 120 x 100 x 240 cm 1000 kg 50 €

Rahtikuljetus - Ei maksimimittoja tai painorajoitusta 99 € 


 

Suursäkkikuljetus

Voit tilata suursäkkejä Hämeenlinnan myymälästä.

HUOM! Jos ostoskorissa on suursäkkien lisäksi muita verkkokaupan tuotteita, veloitetaan asiakkaalta kaksi toimitusmaksua. Suursäkit toimitetaan eri kuljetusliikkeen toimesta.


 

Myymälästä tilattavien tuotteiden toimitus

Tilaustuotteille, jotka voi tilata ainoastaan myymälästä, lisätään rahtikulut. Tarkista toimituskulut lähimmästä myymälästäsi käymällä paikan päällä tai soittamalla.

 

 

Lue vielä tämä toimituksista

Postin kautta tuleva lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Postin pakettiautomaateissa lähetys säilyy 7 vuorokauden ajan. Rahtitoimituksissa asiakasta yritetään tavoittaa 7 arkipäivän ajan, jonka jälkeen tilaus perutaan ja asiakkaan rahat palautetaan, mikäli asiakasta ei ole tavoitettu. Mikäli asiakas on valinnut tuotteilleen noudon myymälästä, tuotteita säilytetään keräiltynä 7 arkipäivää ilmoituksesta asiakkaalle, jonka jälkeen tilaus peruutetaan.

 

Huom! Verkkokaupan toimituksista on toistaiseksi rajattu ulos maalit, kasvit, pakasteet sekä vaarallisten aineiden kuljetusta vaativat tuotteet. Näitä tuotteita voit ostaa verkkokaupasta ja noutaa ne valmiiksi kerättynä myymälästä.