Asiakaspalvelu

Toimitustavat verkkokaupasta – alkaen 0 €

Verkkokaupan kautta voit tilata tuotteita kotiin erilaisilla toimitustavoilla. Pienet ja keskikokoiset tuotteet kulkevat valtakunnallisesti Postin kautta. Voit siis valita minkä tahansa Kodin Terra-myymälän toimittamaan paketissa kulkevat tuotteesi kotiisi.

Suuremmat tuotteet toimitetaan alueellisesti myymälöiden omia kumppaneita käyttäen. Pyrimme siihen, että tuotteet olisivat mahdollisimman nopeasti ja edullisesti saatavillasi. Postinumerohaulla voit helposti tarkistaa oman alueesi kuljetusvaihtoehdot.

Tuotekortilta näet kaikki tuotteen toimitustapavaihtoehdot. Kasvit, suurin osa maaleista, pakasteet ja vaarallisten aineiden kuljetusta tarvitsevat tuotteet ovat noudettavissa vain myymälästä.

Tuotteen toimituskulut maksetaan tilauksen maksamisen yhteydessä. Toimituskulut vaihtelevat toimitustavasta, myymälästä ja kampanjoista riippuen.

Toimituskuluista ja asennuksesta saa myös S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua!

Toimitusehdot >

Katso toimitustavat ja hinnat alta:

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Max. 60 cm x 36 cm x 60 cm ja max. 35 kg

4 € kaikki myymälät

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Maksimipaino 35 kg 

8,50 € kaikki myymälät

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Maksimipaino 35 kg

14,50 € kaikki myymälät

Tilaa valitsemasi tuotteet valmiiksi keräiltynä. Myymälä kerää ostamasi tuotteet ja ilmoittaa kun tilauksesi on valmis noudettavaksi.

0 €, keräilylupaus 1-3 arkipäivää

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Kodinkoneet, isot tuotteet ja yli 35 kg painoiset kuljetusyksiköt), maksimipaino 70 kg 

Toimitus ulko-oven välittömään läheisyyteen.

Toimitusaikalupaus ei koske tuotteita, joille on tilattu asennuspalvelu tai kierrätyspalvelu erikseen.

50 € kaikki myymälät


Kaikki yli 70 kg toimitukset toimitetaan asiakkaalle rahtina. Kuorman hinta on aina sama, riippumatta tilauksen kokonaispainosta.

Suursäkkejä voi tilata Hämeenlinnan, Jyväskylän, Lahden, Nokian ja Tuusulan myymälöistä.

HUOM! Jos ostoskorissa on suursäkkien lisäksi muita verkkokaupan tuotteita, veloitetaan asiakkaalta kaksi toimitusmaksua. Suursäkit toimitetaan eri kuljetusliikkeen toimesta.

Rahtitoimitus: 99 €

Suursäkit: alk. 44,90 €

Suursäkkien toimitustapoihin pääset tutustumaan tästä.

Vain Tuusulan asiakkaille

4,90 €

Maksimipaino 35 kg

Lue vielä tämä toimituksista:

Postin kautta tuleva lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Postin pakettiautomaateissa lähetys säilyy 7 vuorokauden ajan. Rahtitoimituksissa asiakasta yritetään tavoittaa 7 arkipäivän ajan, jonka jälkeen tilaus perutaan ja asiakkaan rahat palautetaan, mikäli asiakasta ei ole tavoitettu. Mikäli asiakas on valinnut tuotteilleen noudon myymälästä, tuotteita säilytetään keräiltynä 7 arkipäivää ilmoituksesta asiakkaalle, jonka jälkeen tilaus peruutetaan.

HUOM. Kodin Terran verkkokaupan toimituksista on toistaiseksi rajattu ulos maalit, kasvit, pakasteet sekä vaarallisten aineiden kuljetusta vaativat tuotteet. Näitä tuotteita voit ostaa verkkokaupasta ja noutaa ne valmiiksi kerättynä myymälästä.

Sivun alkuun