Asiakaspalvelu

Rekisteröityminen 

Verkkosivustolla voi asioida myös rekisteröitymättä, mutta rekisteröityminen kannattaa. Rekisteröityminen vaaditaan kuitenkin viimeistään siinä vaiheessa, kun asiakas päättää tilata tuotteita kerättäväksi myymälään. Rekisteröityminen ei edellytä asiakasomistajuutta, vaan kuka tahansa voi rekisteröityä verkkosivustolle.

Kirjautuneena verkkosivuston käyttäjä voi seurata ”Omat tiedot” -sivulta tilauksen etenemistä ja selata aiempia tilauksiaan. Osoite- ja yhteystiedot tallennetaan rekisteröitymisen yhteydessä verkkosivuston asiakastietokantaan eikä käyttäjän tarvitse tilausta tehdessä kirjoittaa tietoja uudelleen.

Suosittelemme verkkosivuston käyttäjille rekisteröitymistä. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee hallinnoimaan omaa asiakkuuttaan ja päivittämään omia tietojaan.

Rekisteröityneelle käyttäjälle voidaan tarjota kohdennettuja etuja, tiedotteita ja tuotevinkkejä aiempaan verkkosivusto-asiointiin perustuen. Mikäli käyttäjä on antanut luvan, voidaan asiakastietoja käyttää kohdennettuun tiedottamiseen ja markkinoimiseen sähköpostitse ja tekstiviestitse. Käyttäjä voi milloin tahansa hyväksyä tai kieltäytyä vastaanottamasta tällaisia viestejä päivittämällä tietojaan "Omat tiedot" -sivulla.

Rekisteröityä voit etusivun ylälaidasta tai kohdasta omat tiedot; rekisteröidy. Tunnistautumiseen asiakasomistajaksi käytetään pankkien TUPAS tunnistuspalvelua. Tunnistuspalvelun käyttämiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.  Tunnistautumisen jälkeen täytä kohdat omat tiedot ja markkinointiluvat. Tämän jälkeen rekisteröinti on valmis.

Rekisteröityä voit myös ilman tunnistepalvelun käyttöä. Tunnistautuminen täytyy tehdä vain yhden kerran, jolloin asiakasomistajatiedot jäävät käyttäjätunnukseesi muistiin.

Voit muuttaa tietojasi rekisteröitymisen jälkeen sekä tunnistautua asiakasomistajaksi myös jälkikäteen. Asiakasomistajatiedot voivat olla tallennettuna vain yhteen käyttäjätunnukseen. Jos yksi käyttäjä luo itselleen useampia käyttäjätunnuksia, Sokoksen ja Prisman verkkokaupoista tehdyistä ostoksista tulevat Bonukset kirjautuvat ainoastaan ensimmäiseksi luodulle käyttäjätunnukselle.