Asiakaspalvelu

Maksutavat verkossa

 

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla sekä osamaksulla Kodin Terran Verkkotiliä hyödyntäen.

Maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Mitään maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Tiedot käsitellään ainoastaan SSL -suojatun yhteyden ylitse palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteys tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan kortin tietoja. Korttiostoissa teemme yhteistyötä auktorisoidun palveluntarjoajan kanssa. Palveluntarjoajamme käsittelee tietoja asianmukaisella tavalla ja noudattaa kansainvälisten luottokorttiyhtiöiden tietoturvastandardia (PCI DSS).

Palveluntarjoajamme virallinen PCI DSS sertifiointi auditoidaan säännöllisesti. Pankkitunnuksilla maksaessa asiakas ohjataan suomalaisten verkkopankkien maksupalveluihin, joissa maksutapahtumat rekisteröidään turvallisesti kunkin pankin omassa maksujärjestelmässä.

Löydät alla lisätietoa maksutavoista.

Verkkopankki >
Luottokortit >

S-Etukortilla maksaminen >
S-Verkkokauppatili (lasku- ja osamaksukauppa) >

 

Verkkopankki

Verkkokaupassa on käytössä seuraavien pankkien verkkopankkimaksu: S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia sekä Säästö- ja Paikallisuusosuuspankit. Verkkopankkimaksu mahdollisuuksissa on eroavaisuuksia Kodin Terra myymälöiden välillä.
Maksusuorituksen jälkeen paina ”Palaa myyjän palveluun” –painiketta, jos verkkopankki ei ohjaa sivustoa automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

 

 

Luottokortit

Maksukorteista maksuvälineenä käyvät suomalaisen pankin myöntämät Visa (Debit ja Credit), Visa Electron ja MasterCard (Eurocard, Maestro). Luottokorttilaskulla tai tilitapahtumissa myyjänä näkyy Kodin Terra verkkokauppa. Alle 18-vuotias ei saa tehdä ostoksia luottokortilla. Luottokortilla maksaessa tarkistathan, että korttiisi on liitetty SecureCode todennus. Mikäli SecureCode todennusta ei ole liitetty, maksu ei onnistu luottokortilla.
Jos asiakasta hyvitetään esimerkiksi palautuksen yhteydessä, tulee hyvitys samalle maksutavalle, jolla asiakas on tilauksen maksanut (hyvitys luottokortille tai pankkitilille).

 

S-Etukortilla maksaminen

Jos haluat maksaa S-Pankin tarjoamilla maksutavalla, ostaminen edellyttää S-Etukorttia, jossa on Visa Debit, Visa Credit tai Visa Debit Credit -ominaisuus tai S-Pankin verkkopankkitunnuksia. S-Etukortilla, jossa ei ole Visa-ominaisuutta, ei voi maksaa verkkokaupassa. Kun käytät S-Pankin maksutapoja ollessasi kirjautuneena ja asiakasomistajatietosi on liitetty verkkokaupan asiakastietoihin, saat Bonusten lisäksi maksutapaetua ostoksistasi!

Kodin Terra Verkkotili (lasku- ja osamaksukauppa)

Kodin Terra verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa asiakasomistajille mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla. Valitessanne maksutavaksi Kodin Terra Verkkotilin, saatte noutaa tilatut tuotteet kotiin ennen niiden maksamista.

Laskulla maksamista varten asiakkaan on tunnistauduttava Asiakasomistajaksi TUPAS-tunnistuspalvelun kautta.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Lasku tai osamaksu on mahdollinen 50-1200€ ostoissa. Asiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Huomioitavaa on, että henkilötiedoissa tulee ilmoittaa oma vakituinen kotiosoite.

Laskun voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät kuukauden viimeisenä päivänä, joten pisimmillään korotonta maksuaikaa voi olla jopa 60 päivää.  Laskuun lisätään 2,95€ suuruinen laskutusmaksu. Maksuaikakampanjan aikana jokainen tilaus muodostaa oman uuden laskun. Laskuja voi tulla useampi kappale kuussa riippuen tilausmääristä ja kampanjoista.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumma, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1% kuukaudessa, mikä vastaa 12% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Mikäli laskulla maksaminen ei onnistu, saat apua Collector Credit Ab:n asiakaspalvelusta:
sähköpostitse: contactcenter@collector.fi
puhelimitse: 020-743 4917


Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä.