Ideat ja ohjeet

Ideat, vinkit ja työohjeet

Olemme koonneet sinulle käteviä vinkkejä liittyen niin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen kuin pihan ja puutarhankin hoitoon. Kannattaa laittaa sivu muistiin!Työohjeita rakentamiseen ja remontoimiseen

Tarvitsetko apua ulko-oven asentamisessa vai kaipaako saunasi uudistusta? Yli 20 työohjeen joukosta jokainen remonttireiska löytää apua kodin rakennus- ja remontointiprojekteihin.


Kodin remontointivinkit

Rakentamisen työohjeiden tukena toimivat Yhteishyvän remontointivinkit. On kyseessä sitten kylpyhuoneen laatoitus, portaiden kunnostus tai keittiön asennus, täältä löydät oppaat niihin!


Ostajan oppaita kotiin

Mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon, kun ostaa kodinhoidon, sisustamisen ja rakentamisen tuotteita? Katso nämä oppaat niin valitset oikeat tuotteet juuri sinun kotiisi!


Asumisen huoltovinkit

Täältä löydät neuvoja arjen helpottamiseen. Katso ohjeet mm. takan puhdistukseen, terassin ylläpitoon sekä oikeaoppiseen kompostointiin. Lue myös kodin energiansäästövinkit!


Valaistusoppaat

Oikea-oppisen valaisemisen avulla luot tunnelmaa kotiin sekä pihalle ja samalla säästät sähkölaskussasi. Oppaista saat apua valaisimen valintaan ja löydät myös teknisempää tietoa tehokkaaseen ja energiaa säästävään valaisemiseen.


Huonekasvien hoitovinkit

Huonekasvit piristävät kotisi tunnelmaa ja ilmettä, joten on syytä pitää niistä myös huolta. Täältä löydät hoitovinkkejä niin huonekasvien kastelemiseen, lannoittamiseen kuin mullanvaihtoonkin.


Ostajan oppaat pihaan ja puutarhaan

Puutarhan työohjeiden tueksi löydät täältä ostajan oppaita pihan ja puutarhan tuotteille. Oppaat helpottavat valinnanvaikeutta oli kyseessä sitten lumilinko tai moottorisaha. Lue oppaista lisää oman tarpeesi mukaan!


Työohjeet puutarhaan

Miten hoitaa puutarhaa parhaalla tavalla? Kolmesta laajasta työohjeesta saat apua mm. kukkien istuttamiseen, perennojen hoitoon ja nurmikon kunnossapitoon.


Kasvioppaat

Kun tarvitset neuvoja eri kukkalajeista, nämä oppaat tulevat tarpeeseen. Ota orvokit, petuniat, pelargonit ja tulppaanit haltuun oppaiden avulla. 29 kasvioppaan joukosta löydät suuren osan Suomessa viihtyvistä kasveista.


Lemmikkien hoitovinkit

Lemmikeistä täytyy pitää erityistä huolta ja ne tarvitsevat paljon huomiota. Mitä tulisi tietää kissaa tai koiraa hankkiessa? Entä mitä perustarvikkeita tulisi ostaa? Täältä löydät laajat oppaat eläinten hoitoon!


Vinkkejä juhlapyhiin

Lue täältä sisustus- ja koristevinkkejä jokavuotisiin juhlapyhiin. Yhteishyvän kootuista oppaista löydät kaiken tarpeellisen luodaksesi viihtyisän juhlatunnelman niin pääsiäisenä kuin joulunakin!