Ideat ja ohjeet

Ideat, vinkit ja työohjeet

Olemme keränneet sinulle ohjeita ja vinkkejä rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen ja pihan ja puutarhan hoitoon. Kannattaa laittaa sivu muistiin!

 
Esitteet
Täältä löydät niin omien merkkiemme kuin meidän tavarantoimittajien esitteitä. Katso mm.  REG-malliston keittiökalusteet, jätteiden lajittelujärjestelmät, säilytyskalusteet esim. eteiseen ja makuuhuoneeseen, liukuovet ja tilanjakajat, lattialaminaatit, sisäkattopaneelit, sisämaalit ja tapetit, takat ja tulisijat sekä kiukaat.


Asumisen huoltovinkit
Täältä näppäriä neuvoja arjen helpottamiseen. Katso täältä ohjeet mm. ulkopintojen maalaamiseen, terassin huoltoon, kompostointiin ja lue kodin energiansäästövinkit.


Työohjeet puutarhaan
Katso täältä ohjeet puutarhan hoitoon. Kolmesta laajasta työohjeesta saat apua kukkien istuttamiseen, perennojen hoitoon ja nurmikon kunnossapitoon.


Ostajan oppaita kotiin
Mitä kaikkea sitä tulisi ottaa huomioon ostaessasi eri kodinhoito, sisustamisen ja rakentamisen tuotteita? Lue täältä oppaat imurin, tapettien, kiukkaan ja monien muiden kodintuotteiden ostamiseen. 


Ostajan oppaita pihaan ja puutarhaan
Puutarhan työohjeiden tueksi löydät täältä ostajan oppaita pihan ja puutarhan tuotteille. Näiden oppaiden avulla ostat juuri oikean moottorisahan, ruohonleikkurin ja grillin omien tarpeidesi mukaan.


Työohjeet rakentamiseen ja remontointiin
Tarvitsetko apua ikkunan tai ulko-oven asentamisessa vai tarvitseeko saunasi remonttia? Yli 20 rakentamisen työohjeen joukosta kokeneempi remonttireiska löytää apua kodin rakennusprojektiin.


Huonekasvien hoitovinkit
Huonekasvit piristävät kotisi ilmaa ja ilmapiiriä, joten on syytä pitää niistä myös huolta. Täältä löydät hoitovinkkejä huonekasvien kastelemiseen, lannoittamiseen, mullanvaihtoon sekä moneen muuhun hoitotoimeen. 


Kodin remontointivinkit
Rakentamisen työohjeiden tukena toimivat Yhteishyvän remontointivinkit. Täältä löydät uusia oppaita kylpyhuoneen ja vessan laatoitukseen, portaiden ja kaiteiden kunnostamiseen, keittiön asentamiseen sekä myös muihin kodin remppaprojekteihin.


Kasvioppaat
Nämä oppaat tulevat tarpeeseen kun tarvitset neuvoja eri kukkalajeista. Ota orvokit, petuniat, pelargonit ja tulppaanit haltuun näiden oppaiden avulla. 29 kasvioppaiden joukosta löydät suuren osa Suomessa viihtyvistä kasveista.


Valaistusoppaat
Oikeaoppisen valaisemisen avulla luot tunnelmaa kotiin ja pihallesi sekä säästät sähkölaskussasi. Valaistusoppaiden avulla ostat oikean lampun ja hallitset niin kodin sisävalaistuksen kuin pihan ulkovalaistuksen. Oppaista löydät myös teknisempää tietoa tehokkaaseen ja energiaasäästävään valaisemiseen.


Vinkkejä juhlapyhiin
Täältä löydät sisustus- ja koristevinkkejä jouluun ja pääsiäiseen sekä ilotulitteiden osto-oppaan kun on aika juhlia uutta vuotta.


Lemmikkien hoitovinkit
Lemmikit ovat monille perheenjäseniä ja on heistä tärkeä pitää huolta. Täältä löydät hoitovinkkejä erityisesti koiralle ja kissalle. Mitä tulisi ottaa huomioon kissaa tai koiraa hankkiessa? Mitä perustarvikkeita tulisi ostaa? Vastaukset löydät lemmikkien oppaistamme.

 

Sivun alkuun