Kodin Terran valikoimissa on tuotteet niin talon ulko- ja sisäseinien kuin huonekalujenkin maalaamiseen. Valittavanasi on lähes rajaton määrä sävyjä. Maalien lisäksi löydät meiltä erilaiset lakat, vahat ja öljyt, joilla annat puulle uuden ilmeen ja suojaat sitä.

Kodin seinäpinnat vaikuttavat kodin viihtyisyyteen. Värityksellä voidaan luoda erilaisia visuaalisia ratkaisuja ja myös vaikuttaa tunnelmaan ja tunnetiloihin, lisätä energiaa tai rauhoittaa oloa. Maalaus onnistuu jokaiselta kodin remontoijalta. Varmimmin onnistut, kun perehdyt kunnolla ohjeisiin ja teet etukäteen tarkan työjärjestyksen. Jos olet epävarma, kysy neuvoa ammattilaisilta - kuten henkilökunnaltamme.

Sisämaalit
Maalin laadun ja värin valinnassa tulee huomioida maalattavan tilan tai pinnan koko, materiaali ja käyttötarkoitus. Sisätiloissa käytetään yleensä vesiohenteista M1-luokitettua maalia seinä- ja kattopinnoissa. M1-luokan maaleista erittyy vain erittäin vähän yhdisteitä sisäilmaan.

Sisämaaleja voidaan sävyttää kymmenille tuhansille sävyille, joten valinnanvaraa löytyy varmasti jokaiseen makuun. Maalaaminen on myös helppo keino vaihtaa huoneiden tunnelmaa - vaikka kuinka usein! Myös maalien kiiltoasteen valinnalla saadaan aikaan erilaisia vaikutelmia. Kodin Terrasta löydät myös erikoismaaleja useaan eri tarkoitukseen!

Ulkomaalit
Kodin Terran maalipuolelta löydät monenlaiset ulkomaalit sekä hyvän valikoiman erikoismaaleja esimerkiksi ruosteenestoon tai peltikaton maalaamiseen. Oikein valittu maali ei vain näytä hyvältä, vaan myös suojaa rakennusta ilman epäpuhtauksilta ja muilta ympäristövaikutuksilta. Olipa maalauskohteesi mummonmökki tai moderni talo, maaliosastollamme opit ja inspiroidut!

VINKKI: Pohjatyöt on tehtävä huolella ennen maalaamista. Jos maalattavassa pinnassa on ennestään maalia, se tulee kaapia pois. Uusi puupinta puolestaan tulee suojata mahdollisimman pian puunsuojalla ja pohjustamalla pinta. Huolehdi siitä, että käsiteltävä pinta on kuiva ja siisti. Pese se tarvittaessa pesu- tai homeenpoistoaineella ja tasoita epätasaisuudet.

 

Sisustussuunnittelu
Ota ammattilainen avuksesi kotisi kunnostamiseen ja muutostöihin. Lisätietoa saat lähimmästä Kodin Terrastasi »