Kodinterra.fi verkkopalvelu

Kodinterra.fi verkkopalvelu - Kodin Terra

Kodinterra.fi verkkopalvelussa voit mm. tutustua monipuoliseen tuotevalikoimaamme

Katso uusimmat ilmoitukset ja edut, saada asumiseen liittyviä ratkaisuja ja ideoita sekä osallistua kilpailuun. Verkkopalvelussa pääset myös selaamaan yksittäisiä tuotteita. Tällä hetkellä Kodin Terran verkkopalvelussa on lähes 20 000 tuotteen tiedot.
Parannamme palvelua jatkuvasti ja päivitämme verkkopalvelun tuotemäärää.  Verkkopalvelusta näet, kuuluuko tuote Kodin Terran valikoimiin, mutta on mahdollista, että sitä ei juuri nyt ole hyllyssä saatavana. Tarvittaessa voit varmistaa tuotteen saatavuuden lähimmästä Kodin Terrasta » Tuotteiden hinnat saattavat muuttua. Muutospäivä vaihtelee kuukausittain, mutta sijoittuu kuukauden ensimmäiselle viikolle (1-7.päivä).

Yläreunan linkeistä voit tutustua Kodin Terran valikoimaan yleisesti ja lukea tuotealueeseen liittyviä artikkeleita. Tuotteita pääset selaamaan vasemman reunan sisällysluettelosta tai käyttämällä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa tuotehakua. Hakusanana voit käyttää esimerkiksi tuotteen nimeä, merkkiä tai mallia. Palvelu näyttää sisääntulosivulla valitsemasi Kodin Terran valikoiman. Halutessasi pääset vaihtamaan sisääntulosivulla tekemäsi valinnan ja hakemaan tuotteita osuuskauppasi tai paikkakuntasi mukaan. 

Tervetuloa tutustumaan Kodin Terran verkkopalveluun!